13 Ιουλίου 2013

M-Player : Γενικής χρήσης μουσικός Player

Ο M-Player είναι ένας γενικής χρήσης music player που σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική με χαρακτηριστική απλότητα. Εχει σχεδιαστεί ως μια ελαφριά εφαρμογή που παρέχει στους χρήστες με ένα απλό, βολικό τρόπο για να ακούνε τη μουσική τους, περιλαμβάνει αρκετά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ένα από αυτά είναι η ικανότητα του να διαχειρίζεται και να αποκτά πρόσβαση στις μουσικές συλλογές γρηγορότερα. Η Βιβλιοθήκη θα φορτώσει αυτόματα κατά την πρώτη εκτέλεση του προγράμματος ζητώντας τη θέση των αρχείων της μουσικής σας. Εκτός από τις αναμενόμενες ικανότητες αναπαραγωγής ο M-Player θα εμφανίσει το εξώφυλλο του άλμπουμ του εκάστοτε μουσικού τραγουδιού.

Επίσημη Ιστοσελίδα : mjsware.co.uk
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista, XP

 M-Player

M-Player : Γενικής χρήσης μουσικός Player
4/ 5 stars - "M-Player : Γενικής χρήσης μουσικός Player" Ο M-Player είναι ένας γενικής χρήσης music player που σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική με χαρακτηριστική απλότητα. ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>