27 Ιουλίου 2013

AmoK CD/DVD Burning : Κλασική εφαρμογή εγγραφής CD-DVD
Είναι γεγονός ότι οι μεγάλες σουίτες εγγραφής όπως το NERO π.χ, περιέχουν πλήρεις και ολοκληρωμένες λύσεις εγγραφής και όχι μόνο, όμως κοστίζουν και καταναλώνουν πολλούς πόρους από τον υπολογιστή, αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία που δεν χρησιμοποιείτε τέτοιου είδους προγράμματα, και απλά θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας σωστά και με σφάλεια μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα αυτό. Είναι φυσικά δωρεάν και υποστηρίζει όλα τα διαθέσιμα πρότυπα: CD-R / CD-RW / DVD + R / DVD + RW / DVD-R / DVD-RW / DVD-RAM / DVD + DL, αναγνωρίζει διπλής όψης DVDs αυτόματα και υποστηρίζει SCSI, IDE, EIDE, USB και Firewire CD ή DVD , τέλος δεν χρειάζεται να κάνετε εγκατάσταση στο πρόγραμμα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 AmoK CD/DVD Burning 1.10 (SFX Setup, Portable)

 AmoK CD/DVD Burning 1.10 (No Setup)

AmoK CD/DVD Burning : Κλασική εφαρμογή εγγραφής CD-DVD
4/ 5 stars - "AmoK CD/DVD Burning : Κλασική εφαρμογή εγγραφής CD-DVD" Είναι γεγονός ότι οι μεγάλες σουίτες εγγραφής όπως το NERO π.χ, περιέχουν πλήρεις και ολοκληρωμένες λύσεις εγγραφής και όχι μόνο, όμως...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>