24 Ιουλίου 2013

ACDSee : Απλό, γρήγορο και λειτουργικό πρόγραμμα προβολής εικόνων
Το ACDSee είναι ένα απλό και γρήγορο δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνων. Με τη βοήθεια του προγράμματος μπορείτε να δείτε όλες τις κύριες μορφές αρχείων εικόνας (BMP, GIF, JPEG, PNG, TGA, TIFF, WBMP, PCX, ΣΜΕ, WMF, EMF), παρέχει όλες τις συνήθεις επιλογές προβολής εικόνας όπως είναι και μπορείτε να κάνετε ζουμ, να περιστρέψετε μια εικόνα, να βάλετε ως ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας τη φωτογραφία να τη διαγράψετε, και να αποθηκεύσετε το αρχείο αν θέλετε σε άλλη μορφές (BMP, GIF, JPEG, PCX, PNG, οι TGA, TIFF και WBMP )

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 ACDSee Free 1.1.21

ACDSee : Απλό, γρήγορο και λειτουργικό πρόγραμμα προβολής εικόνων
4/ 5 stars - "ACDSee : Απλό, γρήγορο και λειτουργικό πρόγραμμα προβολής εικόνων" Το ACDSee είναι ένα απλό και γρήγορο δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνων. Με τη βοήθεια του προγράμματος μπορείτε να δείτε όλες τις...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>