01 Ιουνίου 2013

TKexe Kalendar : Φτιάξτε το δικό σας ημερολόγιο

Δημιουργήσετε απόλυτα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας ημερολόγια που μπορείτε να εκτυπώσετε αργότερα να τα κρεμάσετε στον τοίχο ή να τα αποθηκεύσετε ως αρχεία εικόνας. Κάθε σελίδα του ημερολογίου προσαρμόζεται χωριστά.

Η δημιουργία ημερολογίων μπορεί να γίνει στα αγγλικά ή στα γερμανικά και μπορεί να περιλαμβάνει εθνικές αργίες από το Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, τη Γερμανία ή την Αυστρία.

Το πρόγραμμα είναι πολύ απλό στη χρήση και οι δυνατότητές του πολύ αξιόλογες, το μόνο αρνητικό σημείο είναι ότι δεν υποστηρίζει τουλάχιστον προς το παρόν την ελληνική γλώσσα.

Επίσημη Ιστοσελίδα : tkexe.tk
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista, XP

 TKexe Kalendar 1.1.0.6

TKexe Kalendar : Φτιάξτε το δικό σας ημερολόγιο
4/ 5 stars - " TKexe Kalendar : Φτιάξτε το δικό σας ημερολόγιο" Δημιουργήσετε απόλυτα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας ημερολόγια που μπορείτε να εκτυπώσετε αργότερα να τα κρεμάσετε στον τοίχο ή ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>