09 Οκτωβρίου 2016

PC Benchmark : Benchmark για τη μέτρηση της ταχύτητας του υπολογιστή σας

Η εφαρμογή απευθύνεται σε χρήστες των windows 8  8.1 και 10 και είναι βασικά ένα απλό πρόγραμμα Benchmark για τη μέτρηση της ταχύτητας των κύριων στοιχείων ενός υπολογιστή (HDD ή SSD), CPU, μνήμη και GPU. Η εφαρμογή περιλαμβάνει αρκετές δυνατότητες όπως ταχύτητα δοκιμής: SSD / HDD, CPU, GPU, RAM. Τρέχει επίσης μία ειδική πολυνηματική λειτουργία για να ελέγξετε το πόσο καλή διανομή φορτίου έχει μία CPU με πολλαπλούς πυρήνες. Πιό συγκεκριμένα μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα σε δίσκους νέας τεχνολογίας SSD, σε κλασικούς σκληρούς δίσκους, την ταχύτητα του επεξεργαστή σας της κάρτας γραφικών της μνήμης σας και πολυνηματική ταχύτητα δοκιμής.


PC Benchmark : Benchmark για τη μέτρηση της ταχύτητας του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "PC Benchmark : Benchmark για τη μέτρηση της ταχύτητας του υπολογιστή σας " Η εφαρμογή απευθύνεται σε χρήστες των windows 8  8.1 και 10 και είναι βασικά ένα απλό πρόγραμμα Benchmark για τη μέτρηση της ταχύτητ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>