29 Ιουνίου 2013

Βρείτε τους ταχύτερους διακομιστές DNS για γρηγορότερο ίντερνετ

Θέλετε να έχετε την καλύτερη δυνατή ταχύτητα στο ίντερνετ; Δοκιμάστε το namebench. Ψάχνει τους ταχύτερους διακομιστές DNS για τον υπολογιστή σας ώστε να τους χρησιμοποιήσετε. Το namebench τρέχει και πραγματοποιεί μία λεπτομερή ανάλυση αναφοράς με τη χρήση του web browser σας προκειμένου να σας παρέχει μια εξατομικευμένη αναφορά σύμφωνα με τις τρέχουσες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή σας. Θα πρέπει να περιμένετε λίγη ώρα έως ότου το πρόγραμμα ολοκληρώσει τις δοκιμές του εμφανίζοντας στον browser σας την πλήρη ανάλυση τους αλλά και την εμφάνιση των καλύτερων DNS SERVERS που βρήκε ώστε τους χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας. 

Αφού τελειώσει η ανάλυση της εφαρμογής στο τέλος θα σας υποδείξει τους πιό γρήγορους DNS σέρβερς που βρήκε. Κάντε δεξί  κλικ στο εικονίδιο της σύνδεσής σας  στο διαδίκτυο και   επιλεξτε TCP/IPv4 και πατήστε ιδιότητες.

Επιλέξτε χρήση των παρακάτω διευθύνσεων διακομιστή DNS και βάλτε στα αντίστοιχα πεδία πρoτιμώμενος και εφεδρικός διακομιστής DNS τις αντίστοιχες ενδείξεις του προγράμματος πατήστε επικύρωση των ρυθμίσεων κατά την έξοδο και τέλος πατήστε O.K


Επίσημη Ιστοσελίδα : code.google.com
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista, XP

 namebench 1.3

Βρείτε τους ταχύτερους διακομιστές DNS για γρηγορότερο ίντερνετ
4/ 5 stars - "Βρείτε τους ταχύτερους διακομιστές DNS για γρηγορότερο ίντερνετ" Θέλετε να έχετε την καλύτερη δυνατή ταχύτητα στο ίντερνετ; Δοκιμάστε το namebench. Ψάχνει τους ταχύτερους διακομιστές DNS για τον υπο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>