28 Δεκεμβρίου 2017

Commander : Πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων
Το Commander είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αρχείων διαχείρισης και image viewer. Θυμίζει κατά πολύ το γνωστό πρόγραμμα αρχείων διαχείρισης Total Commader και χωρίζεται σε δύο οθόνες, μπορείτε να αντιγράψετε και να μετακινήσετε αρχεία και φακέλους να αποσυμπιέσετε αρχεία RAR και ZIP να προβάλλετε εικόνες CR2, BMP, WMF, EMF, JPEG, PNG, MNG, GIF, PCX, ICO, CUR and HIPS, μπορείτε ακόμη να προβάλλετε μικρογραφίες εικόνων να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα σαν FTP client να κάνετε σύγκριση περιεχομένων καταλόγου και πολλά άλλα.

Commander : 1.38

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Commander : Πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων
4/ 5 stars - "Commander : Πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων" Το Commander είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αρχείων διαχείρισης και image viewer. Θυμίζει κατά πολύ το γνωστό πρόγραμμα αρχείων διαχ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>