16 Μαΐου 2013

Windroy : Τρέξτε Android στον υπολογιστή σας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυριαρχεί μία τάση ανοχής και συνεργασίας θα έλεγα εγώ ιδιαίτερα μετά την παρουσίαση και καθιέρωση των windows 8  ως πρός την δυνατότητα   που θα έχουν οι μεν χρήστες των windows να μπορούν να τρέχουν εφαρμογές Android μέσα από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή ή από το κινητό τους τηλέφωνο και αντίστροφα. Η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη ξεκίνησε με την εφαρμογή Bluestacks που λειτουργεί ως emulator και που δίνει τη δυνατότητα να τρέξουν με μεγάλη ευκολία εφαρμογές και παιχνίδια Android οι χρήστες  windows.

Το Windroy είναι μία  ακόμη εφαρμογή Android που έρχεται να συμπληρώσει αυτή την τακτική μέ ακόμα ποιό επίσημο τρόπο αφου δεν λειτουργεί πια ως emulator αλλά τρέχει κανονικά το λειτουργικό Android μέσα από τον πυρήνα των Windows. Δεν πρόκειται για κάποιο προσομοιωτή, αλλά είναι μία πραγματική μηχανή, έτσι ώστε να απολαύσετε  εφαρμογές και  παιχνίδια Android όπως θα κάνετε στον κινητό ή στο Tablet σας. Το πρόγραμμα διατηρεί όλες τις δυνατότητες του λειτουργικού Android και μπορείτε να τρέξετε εφαρμογές και παιχνίδια 3D  Android.

Αποφασίσουμε να  το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας ώστε να δούμε  τη λειτουργία του  και τις δυνατότητες  του.

Αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή την εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας. Όπως θα δούμε  η εγκατάσταση γίνεται  μέσα στον φάκελο SocketeQ . Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή την τρέχουμε και  αφού φορτώσει μετακινούμε με το ποντίκι μας την ξεκλειδώνουμε όπως ακριβώς κάνουμε και με το κινητό μας τηλέφωνο. Πατώντας τo εικονίδιο Settings  κάνουμε τις ρυθμίσεις μας με τον ίδιο τρόπο σαν να χρησιμοποιούμε πραγματικό κινητό τηλέφωνο Android.
 

Παρ΄όλα αυτά όμως διαπιστώσαμε κάποια βασικά μειονεκτήματα στην λειτουργία του σε σχέση με την απόδοση και λειτουργία του  όπου το κυριότερο απ΄όλα ήταν ότι παρ΄ότι μπήκαμε στο λογαριασμό μας στο Google Play Store και επειχειρήσαμε να κατεβάσουμε κάποιο πρόγραμμα για να το τρέξουμε αυτό δεν κατέστη δυνατό αφού το Google Play Store δεν αναγνώριζε το Windroy σαν μία εικονική Android συσκευή όπως συμβαίνει με το Bluestacks.

Επίσης δοκιμάσαμε να τρέξουμε ορισμένα προγράμματα και παιχνίδια αντιγράφοντας τα σχετικά αρχεία στο SocketeQ- windowsandroid_root-system-app και ξεκινήσαμε την εφαρμογή. Πράγματι τα παιχνίδια και τα προγράμματα όταν ανοίξαμε Windroy υπήρχαν ως εγκατεστημένα. Δοκιμάσαμε να τρέξουμε κάποια από αυτά αλλά σε ένα ποσοστό αλλα έτρεχαν κανονικά όμως άλλα δεν δούλεψαν καθόλου.


Σαν τελικό συμπέρασμα μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί πραγματι μία καινοτόμο και αξιόλογη προσπάθεια όμως πιστεύουμε ότι χρειάζεται ακόμη αρκετές βελτιώσεις ώστε ξεπεράσει τις αδυναμίες του και  να καταστεί απλό για το μέσο χρήστη κάτι που έχει καταφέρει στον συγκεκριμένο τομέα αυτή τη στιγμή μόνο το Bluestacks.

Επίσημη Ιστοσελίδα : socketeq.com
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista, XP

Download-Windroy

Windroy : Τρέξτε Android στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Windroy : Τρέξτε Android στον υπολογιστή σας" Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυριαρχεί μία τάση ανοχής και συνεργασίας θα έλεγα εγώ ιδιαίτερα μετά την παρουσίαση και καθιέρωση των...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>