Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Virtual Wi-Fi Hotspot : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε Wi-Fi Hotspot
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να μπορέσουμε να μοιράσουμε το internet σε φίλους μας μέσω Wi-Fi μετατρέποντας το pc μας σε Wi-Fi Hotspot. Όμως αυτος που παρουσιάζουμε σήμερα ίσως είναι ο μοναδικός με τον οποίο μπορούμε να το επιτύχουμε με τόσο μεγάλη ευκολία.

Πρόκειται για ένα δωρεάν, ανοιχτού κώδικα λογισμικό για υπολογιστές με Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2 και Windows Server 2012 με το οποίο οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται ασύρματα οποιαδήποτε σύνδεση στο internet (Wi-Fi, LAN, Cable Modem, Dial-up, Cellular, κλπ.), και με οποιαδήποτε ασύρματη συσκευή (laptop, έξυπνο τηλέφωνο, το iPod Touch, iPhone, Android τηλέφωνο, Zune, Netbook , ασύρματο εκτυπωτή, κλπ.)

Οι συσκευές συνδέονται στο Virtual Wi-Fi Hotspot ακριβώς όπως σε οποιοδήποτε άλλο σημείο πρόσβασης, και η σύνδεση είναι πλήρως εξασφαλισμένη με WPA2 (η πιο ασφαλής ασύρματη κρυπτογράφηση).

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι υπερβολά απλός. Αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή αποσυμπιέζουμε το αρχείο και τρέχουμε το εικονίδιο VirtualRouterPlus (με δικαιώματα διαχειριστή). Γράφουμε το όνομα του Wi-Fi Hotspot που επιθυμούμε, πληκτρολογούμε ένα κωδικό τον οποίο θα κοινοποιήσουμε στους φίλους μας και από το πεδίο Shared Connection επιλέγουμε την σύνδεση που θέλουμε να διαμοιράσουμε. Επιλέγουμε WI-FI και πατάμε Start Virual Router Plus


Περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα και στην μπάρα εργασιών κάτω δεξιά και μόλις δούμε το αναδυόμενο μύνημα Success   VirtualRouterPlus Started σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι.


Κάντε αναζήτηση   Wi-Fi Hotspot με  οποιαδήποτε συσκευή ( λάπτοπ, κινητό τηλέφωνο), βρείτε το όνομα του Wi-Fi Hotspot που έχετε δώσει πληκτολογήστε τον κωδικό που έχετε ορίσει και είστε πλέον έτοιμοι να σερφάρετε.

Επίσημη Ιστοσελίδα : virtualrouter.codeplex.com
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7

 Virtual Router
Virtual Wi-Fi Hotspot : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε Wi-Fi Hotspot
4/ 5 stars - "Virtual Wi-Fi Hotspot : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε Wi-Fi Hotspot " Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να μπορέσουμε να μοιράσουμε το internet σε φίλους μας μέσω Wi-Fi μετατρέποντας το pc μας σε Wi-Fi Hotspot....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>