Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει τη λειτουργία του προσφέροντας δωρεάν περιεχόμενο. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

SoftPerfect RAM Disk : Δημιουργήστε δίσκους RAM στον υπολογιστή σαςTo SoftPerfect RAM Disk είναι ένα μία δωρεάν υψηλής απόδοσης εφαρμογή δίσκου RAM που σας επιτρέπει να έχετε έναν δίσκο RAM στον υπολογιστή ώστε τα δεδομένα να αποθηκεύονται στη μνήμη του. Καθώς η μνήμη είναι πολύ πιο γρήγορη από ό,τι οι φυσικοί σκληροί δίσκοι,είναι λογικό να αποθηκεύουν τα προσωρινά δεδομένα πολύ γρηγορότερα επιτυγχάνοντας κατ΄αυτό τον τρόπο υψηλότερη απόδοση.

Το πρόγραμμα δημιουργεί έναν εικονικό δίσκο προσιτό στον Windows Explorer και άλλες εφαρμογές, και σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε προσωρινή πληροφορία. Επιπλέον, τα Windows μπορεί να ρυθμιστούν ώστε να χρησιμοποιούν το δίσκο για τα προσωρινά αρχεία έτσι, ώστε το σύστημα και οι περισσότερες εφαρμογές να χρησιμοποιήσουν τον memory δίσκο για την αποθήκευση των προσωρινών δεδομένων.

 Δεδομένου ότι τα Windows και οι εφαρμογές τρίτων δημιουργούν συχνά ένα μεγάλο αριθμό από προσωρινά αρχεία, χρησιμοποιώντας έναν δίσκο RAM θα παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του σκληρού σας δίσκου σας, απαλλάσσοντας τον από τη συνεχή χρήση. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιοδήποτε αριθμό των εικονικών δίσκων RAM που περιορίζεται μόνο από μνήμη που έχετε στην διάθεσή σας.

Πέντε βασικοί λόγοι για να το χρησιμοποιήσετε 

  1. Υψηλότερες επιδόσεις στην λειτουργία του υπολογιστή μας. Χρησιμοποιώντας ένα γρήγορο memory δίσκο για τα προσωρινά δεδομένα βελτιώνετε σημαντικά την απόδοση του υπολογιστή εφόσον βέβαια έχετε μια επαρκή ποσότητα μνήμης RAM

  2. Μειωμένα αρχεία κατακερματισμού του συστήματος. Το σύστημα αρχείων στους δίσκους σας, θα είναι πολύ λιγότερο κατακερματισμένο αφού τα προσωρινά δεδομένα δεν γράφονται στον σκληρό σας.

  3. Μειωμένη φθορά του φυσικού σκληρού σας δίσκου αφού θα υπάρξουν λιγότεροι κύκλοι ανάγνωσης-εγγραφής, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τους νεώτερους τύπους σκληρών δίσκων Solid State Drive (SSD)

  4. Λιγότερα σκουπίδια στο σκληρό σας δίσκο. Συχνά οι εφαρμογές λογισμικού αλλά και και τα windows δημιουργούν προσωρινά αρχεία που παραμένουν στον σκληρό μας δίσκο χωρίς να διαγράφονται, αν και δεν χρειάζονται πλέον.

  5. Λιγότερος παραγόμενος θόρυβος και θερμότητα από το σκληρό σας δίσκο. Ο υπολογιστής σας θα χρησιμοποιεί το σκληρό δίσκο λιγότερο εντατικά, δεδομένου ότι την αποθήκευση προσωρινών αρχείων θα την κάνει πλέον στον προσωρινό δίσκο RAM

  6. Οι ρυθμίσεις που έχουν σχέση με την χωριτικότητα της μνήμης εξαρτώνται από το πόσο ελεύθερη μνήμη διαθέτει ένας υπολογιστής, όσο μεγαλύτερη είναι τόσο διευρύνονται τα περιθώρια μας. Οι δίσκοι RAM μπορούν να είναι περισσότεροι από έναν και ο αριθμός τους περιορίζεται μόνο από τη διαθέσιμη μνήμη του κάθε υπολογιστή

  7. Πρίν ξεκινήσετε να δουλεύετε με τους δίσκους RAM μην ξεχάσετε πρίν την χρήση τους να τους διαμορφώσετε,όπως ακριβώς θα κάνατε και με ένα σκληρό δίσκο.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Η δημιουργία ενός η περισσοτέρων δίσκων RAM με τη χρήση του SoftPerfect RAM Disk είναι μία πολύ απλή υπόθεση. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή τρέξτε τη και στο μενού της εφαρμογής πατήστε + για φτιάξετε τον δίσκο RAM.
2
Επιλέξτε το μέγεθος της μνήμης, καθορίστε το γράμμα του, και επιλέξτε σύστημα αρχείων. Τέλος πατήστε Ο.Κ για να δημιουργηθεί ο δίσκος.

SoftPerfect RAM Disk 3.4.8

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SoftPerfect RAM Disk : Δημιουργήστε δίσκους RAM στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "SoftPerfect RAM Disk : Δημιουργήστε δίσκους RAM στον υπολογιστή σας" To SoftPerfect RAM Disk είναι ένα μία δωρεάν υψηλής απόδοσης εφαρμογή δίσκου RAM που σας επιτρέπει να έχετε έναν δίσκο RAM στον υπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>