24 Μαΐου 2013

MissionX : 2D arcade παιχνίδι σκοποβολής

Το MissionX είναι ένα δωρεάν 2D arcade παιχνίδι σκοποβολής ανοικτού κώδικα multiplatform . Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο διάστημα όπου αναλαμβάνετε τον έλεγχο του διαστημόπλοιου σας ως κάπταιν Mark's με αποστολή να υπερασπιστείτε τη γη από την εισβολή των macronian. Κλασικό παιχνίδι με όμορφα γραφικά καί ήχο που αν μην τι αλλο θα σας βοηθήσει να περάσετε την ώρα σας διασκεδάζοντας. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Windows XP (τόσο x86 και x64), Windows Vista (τόσο x86 και x64), Windows 7 όμως παίζει πολύ καλά και σε windows 8 (τόσο x86 και x64) και Linux (x86). Η Mac OS X υποστήριξη είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο και δεν έχει δοκιμαστεί. Διαθέσιμες γλώσσες είναι τα ιταλικά και τα αγγλικά. Το παιχνίδι είναι γραμμένο σε Java και βασίζεται στη μηχανή του παιχνιδιού EasyWay v4.5. 

Επίσημη Ιστοσελίδα : missionx.sourceforge.net
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista, XP

 MissionX

MissionX : 2D arcade παιχνίδι σκοποβολής
4/ 5 stars - "MissionX : 2D arcade παιχνίδι σκοποβολής" Το MissionX είναι ένα δωρεάν 2D arcade παιχνίδι σκοποβολής ανοικτού κώδικα multiplatform . Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο διάστημα όπ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>