Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Mετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε Slideshows videosΠρόκειται ίσως από τα πιό απλά προγράμματα που  μπορούν να μας βοηθήσουν να φτιάξουμε Slideshows προσθέτοντας μουσική και εφέ κατά την εναλλαγή των εικόνων μεταξύ τους και να μετατρέψουμε το τελικό αποτέλεσμα σε ένα από τα πολλά διαφορετικά βίντεο φορμάτ που διαθέτουν οι επιλογές της εφαρμογής. Προσθέστε 3D μεταβάσεις (70 συνολικά) μεταξύ οποιουδήποτε συνδυασμού των φωτογραφιών. Υποστήριξη εισαγωγής φωτογραφιών από το φάκελο. Προσθήκη τραγουδιών στο slideshow σας. Εξαγωγή σε AVI, WMV, iPod, FLV μορφή βίντεο στο youtube. Εξαγωγή σε Animated GIF, VCD PAL, NTSC VCD, SVCD PAL, NTSC SVCD, DVD PAL, NTSC DVD, AVCHD βίντεο. Η λειτουργία του προγράμματος είναι απλή και ολοκληρώνεται μεσα σε 4 στάδια: Στο πρώτο στάδιο επιλέγουμε τις φωτογραφίες που θέλουμε να μετατρέψουμε σε slideshow. Μπορούμε είτε να τις προσθέσουμε μία μία είτε να προσθέσουμε ένα φάκελο με φωτογραφίες:


Στο δεύτερο στάδιο αν θελουμε να επιλέξουμε συγκεκριμένα  εφέ που θέλουμε να υπάρχουν κατά την εναλλαγή των φωτογραφιών τσετσεκάρουμε το κουτάκι με την ένδειξη Radom Transitions τα  επιλέγουμε ένα ένα προσθέτοντας όσα θέλουμε.


Στο τρίτο στάδιο επιλέγουμε τη μουσική υπόκρουση που θέλουμε να έχουμε προσθέτοντας απλά το, ή τα, mp3 της αρεσκείας μας : 

Τέλος στο τέταρτο στάδιο επιλέφουμε το είδους του αρχείου που θέλουμε να μετατρέψουμε το slideshow μας σε βίντεο ή  κινούμενες εικόνες GIF.

Επίσημη Ιστοσελίδα : viscomsoft.com
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista, XP

 VISCOM Slideshow Creator
Mετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε Slideshows videos
4/ 5 stars - "Mετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε Slideshows videos" Πρόκειται ίσως από τα πιό απλά προγράμματα που  μπορούν να μας βοηθήσουν να φτιάξουμε Slideshows προσθέτοντας μουσική και εφέ κατά τη...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>