19 Δεκεμβρίου 2013

Helium Music Manager : Ενας σύγxρονoς μουσικός manager
Το Helium Music Manager, είναι ένας σύγxρονoς music manager για την αντιγραφή, τοποθέτηση ετικετών, αναζήτηση, περιήγηση, κάψιμο και συγχρονισμό της μουσικής σας με φορητές συσκευές αναπαραγωγής. Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να παίξετε τις πιο συνηθισμένες μορφές μουσικής (MP3, MP4, OGG, WMA, M4A iTunes, FLAC, APE, και MPC, WAVE), καθώς καιCD ήχου αλλά και να δημιουργήσετε καταλόγους για ολόκληρη τη μουσική συλλογή σας με λίγα μόνο κλικ. Έτσι είναι πολύ εύκολο να βρείτε και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική βάζοντας κριτήρια στην αναζήτησή σας όπως π.χ Καλλιτέχνης, Τίτλος, Rating, και Είδος. Το πρόγραμμα υποστηρίζει την λήψη φωτογραφιών άλμπουμ,φωτογραφιών καλλιτεχνών,πληροφορίες κομματιών, βιογραφίες, δισκογραφίες και στίχους.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Helium Music Manager : Ενας σύγxρονoς μουσικός manager
4/ 5 stars - "Helium Music Manager : Ενας σύγxρονoς μουσικός manager" Το Helium Music Manager, είναι ένας σύγxρονoς music manager για την αντιγραφή, τοποθέτηση ετικετών, αναζήτηση, περιήγηση, κάψιμο και...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>