Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Easy Access : Τρέξτε εφαρμογές από τον Mozilla Firefox
Το Easy Access είναι ένα πρόσθετο για τον  Firefox που σας επιτρέπει να τρέξετε προγράμματα ή  εντολές του συστήματος απευθείας από τη γραμμή κατάστασης του Firefox. Τρέξτε το addon και θα δείτε ένα εικονίδιο εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της γραμμής  εργαλείων. 

Κάντε κλικ στο κουμπί της εφαρμογής και θα εμφανιστεί ένα ένα drop-down μενού με κάποιες προεπιλεγμένες εφαρμογές : Σημειωματάριο, ζωγραφική, αριθμομηχανή, ο υπολογιστής μου, όπου κλικάροντας επάνω σε κάθε ένα από αυτά μπορείτε να τρέξετε και την αντίστοιχη εφαρμογή.

Για να προσθέσετε τα δικά σας προγράμματα πατήστε στην επιλογή Manage Your Own Easy Access, επιλέξτε customize your quick launch και επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να προσθέσετε.


Επίσημη Ιστοσελίδα : addons.mozilla.org
Addons Mozilla:
Mozilla Firefox

Download-Easy Access
Easy Access : Τρέξτε εφαρμογές από τον Mozilla Firefox
4/ 5 stars - "Easy Access : Τρέξτε εφαρμογές από τον Mozilla Firefox " Το Easy Access είναι ένα πρόσθετο για τον  Firefox που σας επιτρέπει να τρέξετε προγράμματα ή  εντολές του συστήματος απευθείας από τη...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>