Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει τη λειτουργία του προσφέροντας δωρεάν περιεχόμενο. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

Synei System Utilities : Πλήρης φροντίδα για τον υπολογιστή σαςΠλήρης, φροντίδα για τον υπολογιστή σας. Το Synei System Utilities είναι μία μικρή δωρεάν σουίτα σχολαστικά σχεδιασμένη όχι μόνο να ενισχύσει σημαντικά την ταχύτητα του υπολογιστή σας, αλλά και να διατηρεί πάντα φρέσκια τη λειτουργικότητά του. Σχεδιασμένη για τον καθαρισμό, την επιτάχυνση, και την επισκευή μικροπροβλημάτων που δημιουργούνται με το χρόνο σε κάθε υπολογιστή.

Περιλαμβάνει το Synei Disk Cleaner ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από περιτά αρχεία βελτιώνοντας την ταχύτητά του, το Synei Startup Manager ώστε να διαχειρισθείτε ποιά προγράμματα θέλετε να είναι ενεργά κατά την εκκίνηση, το Synei Service Manager ώστε να διαχειρισθείτε τις αδρανείς -άχρηστες υπηρεσίες, το Synei BackupManager ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε ασφαλή τα δεδομένα σας. 

 To Synei Defragment για την αποκερμάτιση του σκληρού σας δίσκου και την λειτουργία Tuneup με την οποία θα βελτιστιοποιήσετε και θα ανεβάσετε την εν γένει απόδοσή του. 

 Synei System Utilities 4.00

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsSynei System Utilities : Πλήρης φροντίδα για τον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Synei System Utilities : Πλήρης φροντίδα για τον υπολογιστή σας" Πλήρης, φροντίδα για τον υπολογιστή σας. Το Synei System Utilities είναι μία μικρή δωρεάν σουίτα σχολαστικά σχεδιασμένη όχι μόνο ν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>