12 Απριλίου 2013

Software Ideas Modeler : Δημιουργία UML διαγραμμάτων
Πρόκειται για είναι ένα ελαφρύ και ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία UML διαγραμμάτων. Το πρόγραμμα είναι είναι freeware με κύρια χαρακτηριστικά τη γρήγορη και εύκολη επεξεργασία των διαγραμμάτων εξαγωγή αρχείων σε EMF, WMF, SVG, PNG, PDF και με τη δυνατότητα δημιουργίας πηγαίου κώδικα σε (C #, VB.NET, SQL DDL). Η νέα έκδοση φέρνει αρκετές σημαντικές αλλαγές. Υποστηρίζει τη δημιουργία τεσσάρων νέων τύπων διαγραμμάτων (Package Diagram, Object Diagram, Profile Diagram, Communication Diagram).

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 

Download-Software Ideas Modeler 6.01 (32-bit Setup)

Download-Software Ideas Modeler 6.01 (64-bit Setup)

Software Ideas Modeler : Δημιουργία UML διαγραμμάτων
4/ 5 stars - "Software Ideas Modeler : Δημιουργία UML διαγραμμάτων" Πρόκειται για είναι ένα ελαφρύ και ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία UML διαγραμμάτων . Το πρόγραμμα είναι είναι freeware με κύρια χαρ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>