23 Ιουλίου 2016

HTTrack Website Copier: Κατεβάστε και δείτε Offline οποιαδήποτε ιστοσελίδα
Το HTTrack Website Copier είναι ένας δωρεάν, απλός, και πολύ καλός offline browser. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα από το Internet σε ένα τοπικό κατάλογο, εικόνες και άλλα αρχεία από το διακομιστή στον υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα οργανώνει το πρωτότυπο site.Απλά ανοίξτε μια σελίδα του "ειδώλου" ιστοσελίδα στον browser σας, και μπορείτε να περιηγηθείτε στο site από το σύνδεσμο, σαν είστε online. Με το HTTrack Website Copier μπορείτε επίσης να ενημερώσετε μια υπάρχουσα ιστοσελίδα ειδώλου, και να επαναλάβετε το Download.

HTTrack Website Copier 3.48-22

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 
             (32 Bit)
 
            (64 Bit)

HTTrack Website Copier: Κατεβάστε και δείτε Offline οποιαδήποτε ιστοσελίδα
4/ 5 stars - "HTTrack Website Copier: Κατεβάστε και δείτε Offline οποιαδήποτε ιστοσελίδα" Το HTTrack Website Copier είναι ένας δωρεάν, απλός, και πολύ καλός offline browser. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>