22 Νοεμβρίου 2016

KickMyGraphics : Δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες GIF από βίντεο

Το KickMyGraphics είναι ένα μικρό, έξυπνο δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε κινούμενες εικόνων GIF από διάφορους τύπους γραφικών και έχει ως κύριο σκοπό την βελτίωση των γραφικών στο web. Χαρακτηριστικά του είναι τα εξής: Εισαγωγή πολλαπλών βίντεο AVI, MPG, ASF, MP4 και άλλων είδών βίντεο, εισαγωγή πολλαπλών Animated GIF, και GIF, JPG, BMP και PNG αρχείων και έξοδο κινούμενες εικόνες GIF και εξαγωγή επιλεγμένων καρέ σε μεμονωμένες εικόνες.

KickMyGraphics : 2.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

KickMyGraphics : Δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες GIF από βίντεο
4/ 5 stars - "KickMyGraphics : Δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες GIF από βίντεο" Το KickMyGraphics είναι ένα μικρό, έξυπνο δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε κινούμενες ε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>