10 Φεβρουαρίου 2018

FolderColorizer : Αλλάξτε το χρώμα στους φακέλους σας
Το FolderColorizer είναι ένα μικρό και απλό πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε το χρώμα στους φακέλους μας δίνοντας τους έτσι μία διαφορετική αίσθηση. Αυτό μπορεί να μας χρησιμεύσει για χρωματίσουμε τους φακέλους που έχουν ενδιαφέρον για εμάς με διαφορετικό χρώμα τον καθένα και θα μας βοηθήσει κατ΄αυτό τον τρόπο να ομαδοποιήσουμε καλύτερα το περιεχόμενο μας αφού θα ξέρουμε για παράδειγμα σε τι περιεχόμενο αντιστοιχεί το κάθε χρώμα.


Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή επιλέξτε το φάκελο που θέλετε να του αλλάξετε χρώμα και κάντε κλίκ με το δεξί πλήκτρο του ποντικού σας επάνω του.Επιλέξτε το χρώμα που θέλετε να δώσετε στον φάκελο, και κάντε ανανέωση (refresh) για να δείτε τις αλλαγές.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

FolderColorizer : Αλλάξτε το χρώμα στους φακέλους σας
4/ 5 stars - "FolderColorizer : Αλλάξτε το χρώμα στους φακέλους σας" Το FolderColorizer είναι ένα μικρό και απλό πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε το χρώμα στους φακέλους μας δίνοντας τους έτσι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>