02 Ιουνίου 2016

Clip Converter: Μετατρέψτε online τα αγαπημένα σας βίντεο
Το Clip Converter είναι είναι μια δωρεάν online εφαρμογή μετατροπής που σας επιτρέπει να επιτρέπει να reocord, τη μετατροπή και να κατεβάσετε σχεδόν οποιαδήποτε διεύθυνση URL ήχου ή βίντεο με τις συνήθεις μορφές. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζονται οι υπηρεσίες: Direct Download, YouTube (HQ και HD), Dailymotion (HQ), και άλλες. 


  1. Επικολλήστε το URL σας στο "URL Media» και πατήστε συνέχεια.
  2. Επιλέξτε τη μορφή και τις επιλογές για τη μετατροπή. 
  3. Πατήστε το πλήκτρο «Έναρξη» στο κάτω μέρος για να ξεκινήσει η μετατροπή.
  4. Ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά και αφού ολοκληρωθεί η μετατροπή, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο που έχει μετατραπεί. 

Το Clip Converter όπως θα δείτε δεν περιορίζεται μόνο στις online υπηρεσίες βίντεο αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε και να μετατρέψτε και τα δικά σας βίντεο. Οι δυνατότητες μετατροπήςείναι αρκετές κα πιστεύω ότι καλύπτουν απόλυτα ακόμη και τους πιό απαιτητικούς.

Author's Website:

Clip Converter: Μετατρέψτε online τα αγαπημένα σας βίντεο
4/ 5 stars - " Clip Converter: Μετατρέψτε online τα αγαπημένα σας βίντεο " Το Clip Converter είναι είναι μια δωρεάν online εφαρμογή μετατροπής που σας επιτρέπει να επιτρέπει να reocord, τη μετατροπή και να κ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>