19 Οκτωβρίου 2016

VSEncryptor : Πρόγραμμα κρυπτογράφησης κείμενων και αρχείων

- Εχουμε δημοσιεύσει κατά το παρελθόν μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα κρυπτογράφησης - αποκρυπτογράφησης αρχείων. Σήμερα επιλέξαμε να παρουσιάσουμε άλλο ένα που όμως έχει την ιδιαιτερότητα της απλότητας αφου δεν χρειάζεται κατά την κατά την χρήση του κάποιες δύσκολες και δυσνόητες ρυθμίσεις. Το VSEncryptor είναι απλό πρόγραμμα κρυπτογράφησης με την βοήθεια του οποίου μπορείτε να κρυπτογραφήσετε οποιοδήποτε αρχείο ή κείμενο. Για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στο κρυπτογραφημένο αρχείο (ή κείμενο), θα πρέπει φυσικά να έχει πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασης που θα προσθέσετε κατά τη διαδικασία της κρυπτογράφησης:

- Επιλέξτε εισαγωγή δεδομένων ως κείμενο αν θέλετε να κρυπτογραφήσετε ένα κείμενο ή εισαγωγή δεδεμένων ως αρχείο αν θέλετε να κρυπτογραφήσετε οποιοδήποτε αρχείο. Επιλέξτε τον Αλγόριθμο κρυπτογράφησης και πατήστε κρυπτογράφηση: Στην καρτέλα αυτή βάλτε ένα κωδικό για το αρχείο ή το κείμενο που θέλετε να κρυπτογραφήσετε και πατήστε Ο.Κ

- Αν πρόκειται για κείμενο επιλέξτε επεξεργασία-δεδομένων-αντιγραφή απο-κρυπτογραφημένου κειμένου στο πρόχειρο και επικολήστε το κείμενο σας εκεί που επιθυμείτε. Αν θέλετε να το αποκρυπτογραφήσετε ακολουθήστε τον αντίθετο δρόμο. Επιλέγετε δηλαδή το κρυπτογραφημένο σας μύνημα το αντιγράφετε στο πεδίο εισαγωγή δεδομένων ως κείμενο και πατάτε αποκρυπρογράφηση. Στο πεδίο κρυπτογραφημένο/αποκρυπτογραφημένο κείμενο HEX θα δείτε το αρχικό σας μύνημα. Κατά ανάλογο τρόπο λειτουργεί και η κρυπτογράφηση αρχείων όπου σε αυτό το πεδίο μπορούμε να κρυπτογραφήσουμε-αποκρυπτογραφήσουμε οποιοδήποτε αρχείο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. 


- Αν δεν θέλετε το αρχείο ή το κείμενό σας να έχει την κατάληξη encrypted ή decrypted που προσθέτει το πρόγραμμα επιλέξτε ρυθμίσεις και αλλάξτε τις, ή αφαιρέστε τις αντίστοιχες καταλήξεις από το πεδίο ονόματα αρχείων-πρόσθεση επέκτασης .

VSEncryptor : 2.7.3.527

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

            (32 Bit)

           (64 Bit)

VSEncryptor : Πρόγραμμα κρυπτογράφησης κείμενων και αρχείων
4/ 5 stars - "VSEncryptor : Πρόγραμμα κρυπτογράφησης κείμενων και αρχείων" - Εχουμε δημοσιεύσει κατά το παρελθόν μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα κρυπτογράφησης - αποκρυπτογράφησης αρχείων. Σήμερα ε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>