01 Ιανουαρίου 2014

USB Flash αποκατάστασης για τα Windows 8
Η δημιουργία ενός μέσου επαναφοράς πρέπει να είναι η πρώτη μας φροντίδα μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος στον υπολογιστή μας. Ευτυχώς στην νέα έκδοση Windows της Microsoft στα Windows 8 έχει απλοποιηθεί αρκετά. Ας δούμε τώρα πώς μπορούμε να το φτιάξουμε.
  • Τοποθετούμε ένα οποιοδήποτε USB Flash με μέγεθος μεγαλύτερο από 256 mb στην αντίστοιχη θύρα του υπολογιστή μας και μετακινούμε τον κέρσορα του ποντικιού μας στην επιφάνεια εργασίας των windows 8 πρός τη δεξιά πλευρά της οθόνης μας και μέχρι να εμφανισθεί η κλασική μπάρα των windows 8 με τις βασικές λειτουργίες και ρυθμίσεις και κλικάρουμε στο πεδίο αναζήτηση :
  • Στην επόμενη οθόνη επιλέξτε ρυθμίσεις και μέσα στο πεδίο της αναζήτησης γράψτε Create a recovery drive και πατήστε Enter και κάντε κλίκ στο εικονίδιο Δημιουργία μονάδας δίσκου αποκατάστασης και ακολουθείτε τον οδηγό:

Live Demo


Αυτό ήταν, από εκεί και πέρα και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να μπείτε στα windows, ή αν θέλετε να κάνετε επαναφορά η επιδιόρθωση του υπολογιστή σας βάζετε το USB Flash και ξεκινάτε από εκεί επιλέγοντας απλά αυτό που θέλετε να κάνετε.

USB Flash αποκατάστασης για τα Windows 8
4/ 5 stars - "USB Flash αποκατάστασης για τα Windows 8" Η δημιουργία ενός μέσου επαναφοράς πρέπει να είναι η πρώτη μας φροντίδα μετά την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος στον υπολογι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>