Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Sweet Home 3D : Σχεδιάστε μόνοι σας τα δωμάτια του σπιτιού σαςΤο Sweet Home 3D απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να σχεδιάσουν μόνοι τους τα δωμάτια του σπιτιού τους. Μπορείτε να φτιάξετε τους τοίχους των δωματίων σας, να αλλάξετε το χρώμα των τοίχων, τις διαστάσεις, να βάλετε έπιπλα (καθιστικό, κουζίνα), επίσης μπορείτε να εισάγετε 3D μοντέλα που φτιάξατε εσείς ή να βρείτε αντίστοιχα σε διάφορα web sites, να αλλάξετε το μέγεθος και τον προσανατολισμό κάθε επίπλου και να προβάλετε τις αλλαγές στο σχέδιο ταυτόχρονα στην προβολή 3D, επίσης μπορείτε να εκτυπώσετε το σχέδιο.

Σχεδιάστε ευθείς, κυρτούς ή επικλινείς τοίχους με ακρίβεια χρησιμοποιώντας το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο, εισάγετε πόρτες και παράθυρα στους τοίχους σύρωντας τα στο σχέδιο, και αφήστε το Sweet Home 3D να υπολογίσει τα ανοίγματα, προσθέστε έπιπλα στο σχέδιο από έναν κατάλογο με δυνατότητες επέκτασης και αναζήτησης οργανωμένο σε κατηγορίες όπως κουζίνα, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, λουτρό.Αλλάξτε χρώμα, υφή, μέγεθος, πάχος, τόπο και προσανατολισμό των επίπλων, τοίχων, δαπέδων και οροφών.

Καθορίστε στο σχέδιο περιοχές δωματίων, διαστάσεις, κείμενα και τοποθετήστε το βορά μέσω πυξίδας. Εισάγετε κατόψεις της οικίας για να σχεδιάσετε τους τοίχους, 3D μοντέλα για να συμπληρώσετε τον κατάλογο, και υφές για να αλλάξετε τις επιφάνειες.

Εκτυπώστε και εξάγετε PDF, ψηφιακές εικόνες ή διανυσματικές εικόνες, βίντεο και 3D αρχεία σε γνωστούς τύπους αρχείων, επεκτείνετε τις δυνατότητες του Sweet Home 3D με επεκτάσεις προγραμματισμένες σε Java, ή αναπτύσσοντας μια εξέλιξη της εφαρμογής βασισμένη στην Model View Controller αρχιτεκτονική της. 


Ορισμένα πρόσθετα αρχεία αντικειμένων που υποστηρίζονται από τον οδηγό εισαγωγής επίπλων του Sweet Home 3D και δημιουργήθηκαν από συντελεστές διατίθενται σε αυτή την ιστοσελίδα (Αγγλική έκδοση).  Από την έκδοση 1.3, είναι δυνατή η απευθείας εισαγωγή βιβλιοθηκών επιπρόσθετων μοντέλων 3D στον κατάλογο επίπλων του Sweet Home 3D. Αυτές οι βιβλιοθήκες διατίθενται ως αρχεία SH3F στην ενότητα SweetHome3D-models στην ιστοσελίδα λήψης Sweet Home 3D. 

Sweet Home 3D  6.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 
Sweet Home 3D : Σχεδιάστε μόνοι σας τα δωμάτια του σπιτιού σας
4/ 5 stars - "Sweet Home 3D : Σχεδιάστε μόνοι σας τα δωμάτια του σπιτιού σας" Το Sweet Home 3D απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να σχεδιάσουν μόνοι τους τα δωμάτια του σπιτιού τους. Μπορείτε να φτιάξετε τους ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>