//Add More external stylesheets PeaZip: Δωρεάν εφαρμογή, συμπίεσης αποσυμπίεσης αρχείων



Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

PeaZip: Δωρεάν εφαρμογή, συμπίεσης αποσυμπίεσης αρχείων

read

Το PeaZip είναι ένα δωρεάν λογισμικό συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων που προσφέρει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών και εργαλείων. Είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε να προστατεύσετε και να μοιραστείτε τα αρχεία σας. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς να χρησιμοποιήσετε το PeaZip και ποιες είναι οι βασικές του λειτουργίες.

Πρόκειται για μία εφαρμογή ελεύθερου λογισμικού, που παρέχει φιλικά προς το χρήστη εργαλεία αρχειοθέτησης αρχείων και διαχείρισης αρχείων, εστιασμένα σε χαρακτηριστικά ασφαλείας (ισχυρή κρυπτογράφηση, ασφαλής διαγραφή, κατακερματισμός αρχείων), λειτουργεί ως εφαρμογή για συμπιεσμένα αρχεία RAR, ACE, ZIPX και άλλα αρχεία και μορφές και μπορεί να τις μετατρέψει σε εναλλακτικές μορφές όπως το 7Z ή το ZIP, που δεν καλύπτονται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας ή περιορισμούς αδειοδότησης αντικαθιστώντας διαχειριστές αρχείων όπως το WinZip και το WinRar

Μπορείτε να συμπιέσετε αρχεία σε μορφές :7Z, ARC, BZ2, GZ, *PAQ, PEA, QUAD/BALZ, TAR, UPX, WIM, XZ, ZIP και να αποσυμπιέσετε σε πάνω από 150 όπως για παράδειγμα σε ACE, ARJ, CAB, DMG, ISO, LHA, RAR, UDF, ZIPX και πολλά άλλα.

Για να συμπιέσετε ένα αρχείο, απλά επιλέξτε το αρχείο ή τον φάκελο που θέλετε να συμπιέσετε, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε την επιλογή "Προσθήκη σε αρχείο". Στη συνέχεια, επιλέξτε τη μορφή συμπίεσης που θέλετε και καθορίστε την τοποθεσία αποθήκευσης του νέου αρχείου συμπίεσης.

Από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του PeaZip είναι η δυνατότητα κρυπτογράφησης αρχείων. Μπορείτε να κρυπτογραφήσετε αρχεία χρησιμοποιώντας διάφορους αλγόριθμους κρυπτογράφησης, όπως το AES και το Serpent. Απλά επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να κρυπτογραφήσετε, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε την επιλογή "Κρυπτογράφηση". Στη συνέχεια, επιλέξτε τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης και ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης για το αρχείο.

Επίσης, σας επιτρέπει επίσης να αποσυμπιέσετε αρχεία από διάφορες μορφές συμπίεσης. Απλά επιλέξτε το αρχείο συμπίεσης που θέλετε να αποσυμπιέσετε, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε την επιλογή "Αποσυμπίεση εδώ". Το PeaZip θα δημιουργήσει ένα φάκελο με τα αποσυμπιεσμένα αρχεία στην ίδια τοποθεσία με το αρχείο συμπίεσης. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PeaZip


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!