15 Φεβρουαρίου 2015

SnapPea: Διαχειριστείτε το κινητό σας από τον υπολογιστή
Διαχειριστείτε το κινητό σας μέσα από τα Windows με το SnapPea. Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις εφαρμογές σας, τη μουσική, τις φωτογραφίες και τα μηνύματα SMS στο Android κινητό σας τηλέφωνο από την επιφάνεια εργασίας σας του υπολογιστή σας. 

Από εκεί μπορείτε να διαχειριστείτε, να οργανώσετε και να μεταφέρετε αρχεία προς ή από το Android κινητό σας μέσα τις σχετικές επιλογές της εφαρμογής. 

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές απευθείας, παρακάμπτοντας το Google Play, να οργανώσετε και να ενημερώσετε τις επαφές του τηλεφώνου σας, να οργανώσετε ή να μετακινήσετε φωτογραφίες, μουσική και βίντεο. Τέλος με το SnapPea μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα SMS στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, από το κινητό σας. 

 SnapPea: 2.76

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SnapPea: Διαχειριστείτε το κινητό σας από τον υπολογιστή
4/ 5 stars - " SnapPea: Διαχειριστείτε το κινητό σας από τον υπολογιστή" Διαχειριστείτε το κινητό σας μέσα από τα Windows με το SnapPea. Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει επιτρέπει να...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>