Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

LicenseCrawler: Βρείτε τα Products Keys από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σαςΘέλουμε να κάνουμε επανεγκατάσταση του λειτουργικού μας, όμως για κάποιους λόγους δεν θυμόμαστε ή δεν έχουμε φυλάξει τους κωδικούς εγκατάστασης των windows αλλά και πολλών άλλων προγραμμάτων που μας είναι απαραίτητα. Το LicenseCrawler είναι ο ιδανικός βοηθός που θα μας λύσει τα χέρια. Πρόκειται για μία μικρή φορητή εφαρμογή (Portable) και δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρέξετε το πρόγραμμα που μέσα σε λίγη ώρα θα σαρώσει τον υπολογιστή σας και θα βρει όλους τους αριθμούς κλειδιά από όλα τα προγράμματα που έχετε εγκατεστημένα συμπεριλαμβανομένου και των windows.

Δεν απομένει παρά να σώσουμε το αρχείο σε μορφή text και να το φυλάξουμε κάπου, έτσι όταν θέλετε να εγκαταστήσετε πάλι κάποια προγράμματα που σας είναι απαραίτητα δεν χρειάζεται να ανατρέχετε σε manual και σε αυτοκόλλητα χαρτάκια ώστε να βρείτε τα κλειδιά. 

Η εφαρμογή υποστηρίζει και ελληνικά επομένως όσοι θα θέλατε να έχετε ένα πλήρες εξελληνισμένο μενού, κατεβάστε το αρχείο Greek (by Wasilis Mandratzis) αποσυμπιέστε το και κάντε αντιγραφή το αρχείο Greek.lc μέσα στο φάκελο του προγράμματος, τρέξτε πάλι την εφαρμογή επιλέξτε από το μενού tools-language και επιλέξτε ελληνικά. 

LicenseCrawler 1.153

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

LicenseCrawler: Βρείτε τα Products Keys από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας
4/ 5 stars - " LicenseCrawler: Βρείτε τα Products Keys από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας" Θέλουμε να κάνουμε επανεγκατάσταση του λειτουργικού μας, όμως για κάποιους λόγους δεν θυμόμαστε ή δεν έχουμε φυλάξει τους κωδικούς...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>