07 Σεπτεμβρίου 2017

LicenseCrawler: Βρείτε τα Products Keys από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας
Θέλουμε να κάνουμε επανεγκατάσταση του λειτουργικού μας, όμως για κάποιους λόγους δεν θυμόμαστε ή δεν έχουμε φυλάξει τους κωδικούς εγκατάστασης των windows αλλά και πολλών άλλων προγραμμάτων που μας είναι απαραίτητα. Το LicenseCrawler είναι ο ιδανικός βοηθός που θα μας λύσει τα χέρια.Πρόκειται για μία μικρή φορητή εφαρμογή (Portable) και δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρέξετε το πρόγραμμα που μέσα σε λίγη ώρα θα σαρώσει τον υπολογιστή σας και θα βρει όλους τους αριθμούς κλειδιά από όλα τα προγράμματα που έχετε εγκατεστημένα συμπεριλαμβανομένου και των windows.


Δεν απομένει παρά να σώσουμε το αρχείο σε μορφή text και να το φυλάξουμε κάπου, έτσι όταν θέλετε να εγκαταστήσετε πάλι κάποια προγράμματα που σας είναι απαραίτητα δεν χρειάζεται να ανατρέχετε σε manual και σε αυτοκόλλητα χαρτάκια ώστε να βρείτε τα κλειδιά. Το LicenseCrawler υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος των Windows από τα Windows 95 σε Windows 7 σε μέχρι Windows Server 2008 R2 (64bit).

Η εφαρμογή υποστηρίζει και ελληνικά επομένως όσοι θα θέλατε να έχετε ένα πλήρες εξελληνισμένο μενού, κατεβάστε το αρχείο Greek (by Wasilis Mandratzis) αποσυμπιέστε το και κάντε αντιγραφή το αρχείο Greek.lc μέσα στο φάκελο του προγράμματος, τρέξτε πάλι την εφαρμογή επιλέξτε από το μενού tools-language και επιλέξτε ελληνικά. 

LicenseCrawler 1.102 Build 1752

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


LicenseCrawler: Βρείτε τα Products Keys από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας
4/ 5 stars - " LicenseCrawler: Βρείτε τα Products Keys από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας" Θέλουμε να κάνουμε επανεγκατάσταση του λειτουργικού μας, όμως για κάποιους λόγους δεν θυμόμαστε ή δεν έχουμε φυλάξει τους κωδικού...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>