22 Οκτωβρίου 2016

Doro PDF Writer: Δημιουργήσετε έγγραφα PDF εγκαθιστώντας ένα εικονικό εκτυπωτή
Το Doro PDF Writer εγκαθιστά ένα εικονικό εκτυπωτή στον υπολογιστή σας με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα PDF δωρεάν από οποιοδήποτε εφαρμογή των Windows. Με  την βοήθεια του προγράμματος δεν χρειάζεστε πλέον ένα ακριβό επεξεργαστή PDF για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εγγράφων ώστε να έχετε επαγγελματική εμφάνιση των εγγράφων PDF. Λειτουργεί με οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows, εφόσον έχει υποστήριξη για εκτύπωση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το επιλέξετε από το μενού των ρυθμίσεων του προγράμματος πριν από την εκτύπωση του εγγράφου σας. Στη συνέχεια το Doro PDF Writer θα ξεκινήσει  με επιλογές ρύθμισης, όπως η προσθήκη ενός τίτλου, το θέμα και το όνομα του συγγραφέα του εγγράφου. Υπάρχουν επίσης ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως η κρυπτογράφηση 128-bit, η προστασία με κωδικό πρόσβασης και η δυνατότητα να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει κανείς την αντιγραφή την επικόλληση και τις λειτουργίες εκτύπωσης για το έγγραφο ή τις εικόνες.

Doro PDF Writer:  2.0.7
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Doro PDF Writer: Δημιουργήσετε έγγραφα PDF εγκαθιστώντας ένα εικονικό εκτυπωτή
4/ 5 stars - "Doro PDF Writer: Δημιουργήσετε έγγραφα PDF εγκαθιστώντας ένα εικονικό εκτυπωτή " Το Doro PDF Writer εγκαθιστά ένα εικονικό εκτυπωτή στον υπολογιστή σας με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα PDF δωρεάν από...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>