21 Απριλίου 2013

Βάλτε εφέ κυματισμού στις φωτογραφίες σας
Πρόκειται για ένα πολύ απλό πρόγραμμα με το οποίο θα δώσετε ζωή στις φωτογραφίες σας, να προσθέσετε δηλαδή τον κυματισμό του νερού και βροχή ή το χιόνι.Επιλέξτε από μια ποικιλία σχημάτων κυματισμός και επιλέξτε τις λεπτομέρειες όπως είναι το μέγεθος του κύματος, τη διαφάνεια του νερού και την κατεύθυνση της ροής. Οι σταγόνες της βροχής και νιφάδες του χιονιού μπορούν να προσαρμοστούν με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων του μεγέθους, της ταχύτητα, της κατεύθυνσης της διαφάνειας και της σκηνής του εφέ βάθους. Οι κινούμενες εικόνες μπορούν να αποθηκευτούν ως αρχεία Macromedia Flash (SWF), κινούμενα αρχεία GIF, AVI βίντεο κλιπ, αλλά και bitmap, JPEG, PNG και TIFF αρχεία.

Επίσημη Ιστοσελίδα :    xiberpix.net
Λειτουργικό Σύστημα:     Windows 

Download- Water Reflections 2.6

Βάλτε εφέ κυματισμού στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Βάλτε εφέ κυματισμού στις φωτογραφίες σας" Πρόκειται για ένα πολύ απλό πρόγραμμα με το οποίο θα δώσετε ζωή στις φωτογραφίες σας, να προσθέσετε δηλαδή τον κυματισμό του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>