06 Οκτωβρίου 2016

Retouch Pilot Lite : Διορθώστε ατέλειες στις φωτογραφίες σας
Όλοι έχουμε στο σπίτι μας κάποια φωτογραφία παλιά ή φωτογραφίες που έχουν υποστεί κάποιες φθορές από το χρόνο. Και όμως πολλές από αυτές τις ατέλειες μπορούν να διορθωθούν απλά και γρήγορα αν διαθέτουμε φυσικά το κατάλληλο εργαλείο για το σκοπό αυτό. Βέβαια μπορείτε να καθαρίσετε τις φωτογραφίες σας με οποιαδήποτε σχεδόν απλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, αλλά αυτό θέλει περισσότερο χρόνο και κάποιες επιπλέον γνώσεις.Το Retouch Pilot Lite είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που πληρεί τα κριτήρια της απλότητας και της άμεσης παρέμβασης στις φωτογραφίες μας και που φυσικά θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε μικρές ή μεγάλες ατέλειες όπως για παράδειγμα γρατσουνιές, κηλίδες,χαρακιές κ.λ.π.


Το πρόγραμμα έχει μια πολύ λίγα εργαλεία επεξεργασίας όπως η αλλαγή μεγέθους, περικοπή, περιστροφή, flip κ.λ.π, όμως το πιο ενδιαφέρον και δυνατό σημείο τους είναι το scratch eraser, επιλέξτε το και μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω από το προβληματικό σημείο της φωτογραφίας, σύρτε το πάνω στα προβληματικά σημεία που θα πρέπει λογικά αμέσως να εξαφανίζονται. Φυσικά η επιτυχία της διόρθωσης εξαρτάται από την γενικότερη ποιότητα της φωτογραφία, και το μέγεθος της βλάβης αλλά και από την δεξιοτεχνία σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Retouch Pilot Lite : Διορθώστε ατέλειες στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Retouch Pilot Lite : Διορθώστε ατέλειες στις φωτογραφίες σας" Όλοι έχουμε στο σπίτι μας κάποια φωτογραφία παλιά ή φωτογραφίες που έχουν υποστεί κάποιες φθορές από το χρόνο. Και όμως πολλές από αυτ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>