Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει τη λειτουργία του προσφέροντας δωρεάν περιεχόμενο. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

Advanced SystemCare Free : Βελτιστοποιήστε την απόδοση του υπολογιστή σαςΑπό τα καλύτερα ίσως προγράμματα για την συντήρηση και τον καθαρισμό του υπολογιστή. Αναλαμβάνει τον καθαρισμό του υπολογιστή διορθώνοντας και αφαιρώντας άχρηστες καταχωρήσεις στην registry, άχρηστα προσωρινά αρχεία, μπορεί ακόμη να βρει και να αφαιρέσει spyware και adware, να βελτιστοποιήσει το σύστημα, να αφαιρέσει τα προσωρινά αρχεία κατά την περιήγησή μας στο internet κ.λπ.


Αποτελείται από τέσσερις βασικές καρτέλες. Στην πρώτη (Care) έχετε στην διάθεσή σας τον πίνακα ελέγχου με τις διαθέσιμες λειτουργίες καθαρισμού, είναι στο χέρι σας αν θέλετε να τους κάνετε όλους μαζί κάποιους από αυτούς ή έστω και ένα,απλά επιλέξτε και τσεκάρετε το αντίστοιχο κυκλάκι .


Η δεύτερη (Toolbox) διαθέτει λειτουργίες που αφορούν την σταθερότητα και την καλή λειτουργία του υπολογιστή,για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε να ελέγξετε την φυσική κατάσταση των σκληρών σας δίσκων, να απεγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα,η να επιλέξετε ποια εφαρμογή θέλετε να τρέχει κατά την εκκίνηση ή όχι. 


Στην τρίτη καρτέλα (Turbo boost) μπορείτε να ρυθμίσετε και να απενεργοποιήσετε υπηρεσίες που τρέχουν στον υπολογιστή σας αλλά δεν είναι απολύτως απαραίτητες για την λειτουργία του, επιταχύνοντας κατ΄αυτό τον τρόπο την λειτουργία του, Τέλος η τέταρτη (Action Center) είναι απλά ενημερωτική και προσθέτει αν εσείς το επιθυμείτε και κάποιες άλλες extra λειτουργίες.

Advanced SystemCare Free 11.0.3.186

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 

Advanced SystemCare Free : Βελτιστοποιήστε την απόδοση του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Advanced SystemCare Free : Βελτιστοποιήστε την απόδοση του υπολογιστή σας" Από τα καλύτερα ίσως προγράμματα για την συντήρηση και τον καθαρισμό του υπολογιστή. Αναλαμβάνει τον καθαρισμό του υπολογιστή διο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>