Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Τρέξτε εφαρμογές και παιχνίδια στον υπολογιστή σας χωρίς εγκατάστασηΤο Τοturbo.net είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές της τεχνολογίας virtualization εφαρμογών και διατίθεται και ως web-based υπηρεσία και στο χώρο των διακομιστών επιτρέποντας την ανάπτυξη και τη διαχείριση των desktop εφαρμογών άμεσα σε κάθε χρήστη με σύνδεση στο Internet. Τρέχει εφαρμογές σε απομονωμένες sandboxes, και επιτρέψτε στις εφαρμογές να τρέχουν side-by-side χωρίς συγκρούσεις, εξαρτήσεις, ή τροποποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας σας.Ακόμη  μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα τις υπάρχουσες εφαρμογές σας σε εικονικές εφαρμογές για την ανάπτυξη αυτόνομων EXEs, σε intranets ή στο διαδίκτυο μέσω του Τοturbo.net.

Ας δούμε τώρα πρακτικά τι μπορούμε να κάνουμε και πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του: Πάμε στην σελίδα  του Τοturbo.net και κάνουμε εγγραφή και αμέσως μετά μετά κάνουμε Sing In.
Αμέσως μετά θα μας ζητηθεί να κατεβάσουμε την σχετική εφαρμογή, αφού την κατεβάσουμε την τρέχουμε, θα δούμε τώρα στη δεξιά του desctop του υπολογιστή σας ένα μενού που περιέχει όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές και παιχνίδια ανά κατηγορίες.


Επιλέξτε την κατηγορία που θέλετε και τρέξτε την εφαρμογή ή το παιχνίδι που θέλετε, χωρίς χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα, η μόνη καθυστέρηση που υπάρχει βρίσκεται μόνο κατά τη διαδικασία του κατεβάσματος της εκάστοτε εφαρμογής ή παιχνιδιού που θέλετε να τρέξετε και αυτό συμβαίνει για μία φορά αφού αν χρειαστεί να τρέξετε την ίδια εφαρμογή δεν θα χρειαστεί να την ξανακατεβάσετε.

Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο και μέσα από την ιστοσελίδα εγκαθιστώντας απλά ένα πρόσθετο στον Browser σας (Google chrome.) υπό την προϋπόθεση ότι θα έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.


Η χρησιμότητα της εφαρμογής είναι μεγάλη αφού μπορούμε να τρέξουμε δεκάδες ή και εκατοντάδες προγράμματα στον υπολογιστή μας χωρίς όμως να έχουμε εγκαταστήσει στην πραγματικότητα ούτε ένα.

Author's Website:
Τρέξτε εφαρμογές και παιχνίδια στον υπολογιστή σας χωρίς εγκατάσταση
4/ 5 stars - "Τρέξτε εφαρμογές και παιχνίδια στον υπολογιστή σας χωρίς εγκατάσταση" Το Τοturbo.net είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές της τεχνολογίας virtualization εφαρμογών και διατίθεται και ως web-based υ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>