Τρέξτε εφαρμογές στο σύννεφο χωρίς εγκατάστασηΤο turbo.net είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές της τεχνολογίας virtualization εφαρμογών και διατίθεται και ως web-based υπηρεσία και στο χώρο των διακομιστών επιτρέποντας την ανάπτυξη και τη διαχείριση των desktop εφαρμογών άμεσα σε κάθε χρήστη με σύνδεση στο Internet. Τρέχει εφαρμογές σε απομονωμένες sandboxes, και επιτρέψτε στις εφαρμογές να τρέχουν side-by-side χωρίς συγκρούσεις, εξαρτήσεις, ή τροποποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας σας. Ακόμη  μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα τις υπάρχουσες εφαρμογές σας σε εικονικές εφαρμογές για την ανάπτυξη αυτόνομων EXEs, σε intranets ή στο διαδίκτυο μέσω του Τοturbo.net.

Ας δούμε τώρα πρακτικά τι μπορούμε να κάνουμε και πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του: Πάμε στην σελίδα  του Τοturbo.net και κάνουμε εγγραφή και αμέσως μετά μετά κάνουμε Sing In.

Αμέσως μετά θα μας ζητηθεί να κατεβάσουμε την σχετική εφαρμογή, αφού την κατεβάσουμε την τρέχουμε, θα δούμε τώρα δεξιά του desctop του υπολογιστή σας ένα μενού που περιέχει όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές και παιχνίδια ανά κατηγορίες.


Επιλέξτε την κατηγορία που θέλετε και τρέξτε την εφαρμογή που θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα. Η χρησιμότητα της εφαρμογής είναι μεγάλη αφού μπορούμε να τρέξουμε δεκάδες ή και εκατοντάδες προγράμματα στον υπολογιστή μας χωρίς όμως να έχουμε εγκαταστήσει στην πραγματικότητα ούτε ένα. Για  περισσότερα προνόμια και επιλογές θα πρέπει να αγοράσετε κάποια συνδρομή.

Author's Website:

Τρέξτε εφαρμογές στο σύννεφο χωρίς εγκατάσταση
4/ 5 stars - "Τρέξτε εφαρμογές στο σύννεφο χωρίς εγκατάσταση" Το turbo.net είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές της τεχνολογίας virtualization εφαρμογών και διατίθεται και ως web-based υπηρε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>