Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Hiren’s BootCD : Το καλύτερο δωρεάν CD εργαλείων συντήρησης, επιδιόρθωσηςTο καλύτερο Boot CD, περιέχει πλήθος από εργαλεία (freeware) με την βοήθεια των οποίων μπορούμε να κάνουμε διαγνωστικά τεστ και ελέγχους που θα μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε το pc μας σε περίπτωση βλάβης.
Ιδιαίτερα σε αυτή την έκδοση αν και δωρεάν έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά εφάμιλλα επαγγελματικών εφαρμογών, δεν υπάρχει κάτι σε σχέση με τον σκοπό που έχει φτιαχτεί που να μην το βρεις.

Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα γράψτε το σε  ένα CD-DCD  και κάντε Boot  από αυτό, τώρα  ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε επιλέξτε και την αντίστοιχη εργασία:Για παράδειγμα αν επιλέξετε Mini Windows XP  θα μπορέσετε να κάνετε BOOT μέσα σε ένα καλαίσθητο γραφικό περιβάλλον όπου μπορείτε να επιλέξετε  μόλις φορτώσει το πρόγραμμα  μέσα από  την τεράστια δυνατότητα επιλογών και εργαλείων που σας δίνει:Ακόμη επιλέγοντας το Parted Magic μπορείτε να φτιάξετε και να οργανώσετε τα Partions του σκληρού σας δίσκου:Ανάμεσα στις επιλογές του προγράμματος θα ξεχωρίσω ακόμη το offline NT/2000/xp/vista/7 Password changer  που σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τον κωδικό administratror και το Fix NTLDR Is Missing φαινόμενο που βλέπαμε να συμβαίνει συχνά ιδιαίτερα σε προηγούμενες εκδόσεις των windows.

Πώς να τρέξετε το πρόγραμμα από USB

Μπορείτε να τρέξετε το Hiren’s BootCD από οποιοδήποτε στικάκι usb με χωρητικότητα πάνω από  1GB.  Κατεβάστε το Sardu  και ακολουθήστε τις  οδηγίες  όπου περιγράφεται λεπτομερώς ο τρόπος.  Επειδή  στο άρθρο περιγράφεται μία διαδικασία που αφορά την εγκατάσταση πολλών εφαρμογών  επικεντρωθείτε  στο συγκεκριμένο και αγνοήστε τα υπόλοιπα .

Για να μην μπερδευτείτε να σας το περιγράψω και εδώ με λίγα λόγια:

Αφού κατεβάσετε το sardu  τρέξτε το, βάλτε το USB Stick σε οποιαδήποτε υποδοχή USB στον υπολογιστή σας και πατήστε Search USB:


Αφού βρει το στικάκι σας  μέσα σε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας φτιάξτε ένα φάκελο και βάλτε μέσα το iso  αρχείο από το Hiren’s BootCD, πηγαίνετε στην επιλογή πάνω δεξιά στο εικονίδιο Iso και βρείτε τη διαδρομή του φακέλου:


Τέλος επιλέξτε από το μενού του προγράμματος USB-Make Bootable USB πατήστε ναι και σε λίγο το στικάκι σας θα είναι έτοιμο:


Σιγουρευτείτε ότι από το Bios  του υπολογιστή σας έχετε ενεργοποιήσει τη σχετική επιλογή ώστε να κάνει ο υπολογιστή σας ΒΟΟΤ από USB, Βάλτε το στικάκι στον υπολογιστή σας και στην πρώτη οθόνη που θα δείτε  επιλέξτε το menu extra ISOs και μετά επιλέξτε το BOOT  From Hiren’s BootCD (Grub).Τέλος  μόλις μπείτε στο κεντρικό μενού του Hiren’s Boot  επιλέξτε την εργασία που θέλετε να κάνετε:

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
ΒΟΟΤ CD-USB

 Hirens.BootCD.15.2
Hiren’s BootCD : Το καλύτερο δωρεάν CD εργαλείων συντήρησης, επιδιόρθωσης
4/ 5 stars - "Hiren’s BootCD : Το καλύτερο δωρεάν CD εργαλείων συντήρησης, επιδιόρθωσης" Tο καλύτερο Boot CD, περιέχει πλήθος από εργαλεία (freeware) με την βοήθεια των οποίων μπορούμε να κάνουμε διαγνωστικά τεστ και ελέγχου...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>