Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

FreedroidRPG,Open source role playing game
Το παιχνίδι αφηγείται την ιστορία ενός κόσμου που καταστράφηκε από μια σύγκρουση μεταξύ ρομπότ και ανθρώπων. Ο ρόλος σας είναι να παίξετε σε μια προσπάθεια να σώσετε τον κόσμο από τις δολοφονικές επιθέσεις των ρομπότ.

Επιλέξετε απλά ποια διαδρομή θέλετε να ακολουθήσετε. Το FreedroidRPG διαθέτει ένα σύστημα πραγματικού χρόνου μάχης σώμα με σώμα με αρκετές ομοιότητες με το Diablo. Θα βρείτε ένα νέο σύστημα προγραμμάτων με το οποίο να αναλάβετε τον έλεγχο των ρομπότ του εχθρού, να αλλάξετε τη συμπεριφορά τους, ή να βελτιώσετε τα χαρακτηριστικά τους. 

Ακόμη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάνω από 50 διαφορετικά είδη αντικειμένων απαραίτητων για την καταπολέμηση των εχθρών σας στο δρόμο προς το πεπρωμένο σας. Ένα προηγμένο σύστημα διαλόγου θα σας παρέχει το απαραίτητο υπόβαθρο για το σκοπό αυτό.

Το παιχνίδι είναι πλήρες και μπορεί να προσφέρει περίπου 10 ώρες διασκέδασης, και εξακολουθεί να αναπτύσσεται ενεργά.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Win 8, Win 7,Vista, XP

Download
FreedroidRPG,Open source role playing game
4/ 5 stars - "FreedroidRPG,Open source role playing game" Το παιχνίδι αφηγείται την ιστορία ενός κόσμου που καταστράφηκε από μια σύγκρουση μεταξύ ρομπότ και ανθρώπων. Ο ρόλος σας είναι να ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>