27 Δεκεμβρίου 2012

Dead of Knight

Η περιπέτεια διαδραματίζεται κάπου στο μακρινό παρελθόν του μεσαίωνα, Ο ήρωας του παιχνιδιού ένα νεκρός ιππότης, έχει μετενσαρκωθεί μετά τον θάνατό του αποκτώντας μεγάλη δύναμη και ο προορισμός του είναι να εξοντώσει τις ορδές των ζόμπι που στέκονται ενάντια στο σχέδιο του που δεν είναι άλλο από το δρόμο της τελικής εκδίκησης ενάντια στον κακό βασιλιά. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ καλά και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί κάποιος να παίξει το παιχνίδι εκτός από το κλασικό πληκτρολόγιο του υπολογιστή του και  με το κλασικό XBox Controller.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Win 8, Win 7,Vista, XP

Download

Dead of Knight
4/ 5 stars - "Dead of Knight" Η περιπέτεια διαδραματίζεται κάπου στο μακρινό παρελθόν του μεσαίωνα, Ο ήρωας του παιχνιδιού ένα νεκρός ιππότης, έχει μετενσαρκωθεί ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>