Κάντε ανανέωση στα windows 8 χωρίς να χάσετε τα αρχεία σας
Τα windows 8 όπως θα έχετε παρατηρήσει όσοι τα έχετε εγκαταστήσει αποτελούν μία πολύ μεγάλη στροφή της microsoft προς τις νέες τεχνολογίες ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της στον τομέα των νέων τεχνολογιών  λειτουργικών συστημάτων, δεν θα μπορούσε βέβαια και να κάνει και αλλιώς λόγω του μεγάλου συναγωνισμού που υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια ιδιαίτερα στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, εμπλουτίζοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο το τεχνικό της οπλοστάσιο με εφαρμογές που συναντάμε στο λειτουργικό Windows Phone.

Πίο συγκεκριμένα οι εφαρμογές Refresh και Reset για τα windows 8 αποτελούν μία καινοτόμο λύση στο πρόβλημα που παρουσιάζεται από διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονταν στο λειτουργικό σύστημα εξαιτίας κυρίως κάποιων τρίτων προβληματικών εφαρμογών που εγκαθιστούμε με αποτέλεσμα ή να μην μπορούμε να μπούμε στα windows ή αυτά να παρουσιάζουν αστάθεια και και κακή λειτουργία. Η αλήθεια είναι ότι με την έλευση των windows 7 τα προβλήματα αυτά είχαν σχεδόν εκλείψει και σπανίως κάποιος θα έκανε φορμάτ γι΄αυτούς τους λόγους, παρ΄όλα αυτά και για να μην καταφύγουμε σε περίπτωση προβλήματος στην ύστατη λύση του φορμάτ ( διαδικασία βαρετή και μισητή από πολλούς) συν το ότι χάνουμε όλα μας  τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές που είχαμε εγκατεστημένες υπάρχει  πλέον αυτή η λύση.

Η ρύθμιση είναι απλούστατη και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι μέσω της διαδικασίας αλλαγής ρυθμίσεων του υπολογιστή μας (βάλτε στη πλευρά της οθόνης κάτω δεξιά τον κέρσορα του ποντικού σας και θα δείτε την επιλογή ρυθμίσεις στο μέρος της μπάρας που θα ανοίξει) πατήστε με το ποντίκι σας εκεί  και στην επόμενη μπάρα που θα δείτε επιλέξτε αλλαγή ρυθμίσεων υπολογιστή.


Στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας θα δείτε την μπάρα των ρυθμίσεων όπου μεταξύ των άλλων  πατήστε στην την επιλογή- γενικά, πατήστε εκεί και επιλέξτε ανανέωση του υπολογιστή σας χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία. Αυτό ήταν, ακολουθήστε τον οδηγό και σε λίγα λεπτά θα έχετε επαναφέρει τον υπολογιστή σας στην αρχική του κατάσταση χωρίς να χάσετε τις ρυθμίσεις σας.


Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι ις desktop εφαρμογές που έχετε θα διαγραφούν, όμως όλες οι ρυθμίσεις και οι Metro εφαρμογές ( είναι οι εφαρμογές που κατεβάζετε και εγκαθίστανται μέσω του windows store) θα παραμείνουν ανέπαφες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Κάντε ανανέωση στα windows 8 χωρίς να χάσετε τα αρχεία σας
4/ 5 stars - "Κάντε ανανέωση στα windows 8 χωρίς να χάσετε τα αρχεία σας" Τα windows 8 όπως θα έχετε παρατηρήσει όσοι τα έχετε εγκαταστήσει αποτελούν μία πολύ μεγάλη στροφή της microsoft προς τις νέες τεχνολ...
1 σχόλιο:
Write σχόλια
–>