Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Πώς να προσθέσετε μενού έναρξης στα windows 8Τα windows 8 είναι ομολογουμένως μία πολύ προσεγμένη έκδοση, κλάσεις ανώτερη κατά την προσωπική μου άποψη από τα windows 7 και σίγουρα όσοι επιχειρήσετε να τα εγκαταστήσετε δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, μάλιστα ακόμη και για όσους έχουν παλιότερους υπολογιστές που όμως τηρούν τις βασικές προϋποθέσεις εγκατάστασης του νέου λειτουργικού συστήματος θα δούνε μία πολύ σημαντική αύξηση της ταχύτητας σε όλα τα επίπεδα, όμως παρ΄όλα αυτά λείπουν κάποιες λειτουργίες που διευκολύνουν πολύ τους χρήστες.

 Για παράδειγμα όσοι τα εγκαταστήσετε θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχει πουθενά το κλασικό Startmenu των windows γεγονός που ξενίζει και ίσως δυσκολέψει κάποιους. Έτσι για πολλούς προέκυψε η ανάγκη επαναφοράς αυτής της λειτουργίας πώς μπορεί όμως να γίνει αυτό; Οι τρόποι είναι δύο ο ένας με την ρύθμιση που θα περιγράψουμε πιο κάτω και ο δεύτερος τρόπος αφορά στην χρήση του classicshell που έχει φτιαχτεί γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο. Ας δούμε σε πρώτη φάση πώς μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας το startmenu. Πάμε το ποντίκι μας στην taskbar και πατώντας το δεξί πλήκτρο του επιλέγουμε δημιουργία γραμμής εργαλείων.


Στην επόμενη καρτέλα προσθέστε στην κενή επιλογή φάκελος την ονομασία %ProgramData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs.


Πατήστε τώρα στην θέση με τα βελάκια και θα δείτε το μενού έναρξης με τα προγράμματα, ξεκλειδώστε την taskbar και μετακινήστε το σε όποιο σημείο σας εξυπηρετεί. 


Ο δεύτερος τρόπος είναι ο πιο απλός και πιο όμορφος αισθητικά αφού με την εγκατάσταση του προγράμματος και χωρίς καμία παρέμβαση δική σας έχετε αποκτήσει ένα πολύ όμορφο και με πολλές επιλογές Startmenu.

Για τις πέντε καλύτερες εφαρμογές πατήστε εδώ
Πώς να προσθέσετε μενού έναρξης στα windows 8
4/ 5 stars - "Πώς να προσθέσετε μενού έναρξης στα windows 8" Τα windows 8 είναι ομολογουμένως μία πολύ προσεγμένη έκδοση, κλάσεις ανώτερη κατά την προσωπική μου άποψη από τα windows 7 και σίγουρα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>