Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Redo Backup and Recovery : Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράςΤο καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς συστήματος που συναγωνίζεται στα ίσια τα καλύτερα εμπορικά προγράμματα του είδους.

Το Redo Backup and Recovery είναι βασισμένο στο Ubuntu και μπορεί να τρέξει στον υπολογιστή μας σαν live CD, και επιπρόσθετα με ένα τόσο απλό  γραφικό μενού που πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κανείς να μην το καταλάβει, αναλαμβάνει να κάνει Backup οποιοδήποτε διαμέρισμα των σκληρών μας δίσκων και να το επαναφέρει όποτε το θελήσουμε.

Αφού κατεβάσουμε το πρόγραμμα γράφουμε το ISO αρχείο σε ένα CD-DVD  το βάζουμε στο CD-DVD ROM και ξεκινάμε τον υπολογιστή μας έχοντας ρυθμίσει από το bios του υπολογιστή μας σαν πρώτη συσκευή ΒΟΟΤ το CD-DVD ROM. Στο πρώτο μενού που θα δούμε ορίζουμε το τι θέλουμε να κάνουμε, για πρώτη φορά εννοείται ότι επιλέγουμε τη δημιουργία αντιγράφων.


Το πρόγραμμα θα κάνει αυτόματη ανάλυση των σκληρών μας δίσκων και θα μας ενημερώσει για τους διαθέσιμους δίσκους και σε ποιόν από αυτούς θέλουμε να κάνουμε τη δημιουργία αντιγράφου.

Αφού επιλέξουμε τον σκληρό μας δίσκο στην επόμενη καρτέλα θα πρέπει ορίσουμε που θέλουμε να σώσουμε το αντίγραφο ασφαλείας του σκληρού δίσκου που επιλέξαμε.


Όπως θα δείτε  το πρόγραμμα θα αναγνωρίσει όλες τις συσκευές μας και επιπλέον μας δίνει τη δυνατότητα να σώσουμε το αντίγραφο ασφαλείας του σκληρού δίσκου σε κάποιο σκληρό δίσκο του δικτύου μας ή ακόμα και να ανεβάσουμε το αντίγραφο σε κάποιο ftp server και όταν θελήσουμε να επαναφέρουμε τον υπολογιστή μας στην προγενέστερη κατάσταση που πήραμε το Backup, απλά ακολουθούμε την ίδια ακριβώς διαδικασία με τη μόνη διαφορά πλέον ότι η πρώτη μας κίνηση είναι να επιλέξουμε Restore. 

Όλα τα έγγραφα και οι ρυθμίσεις σας θα επανέλθουν στην ίδια ακριβώς κατάσταση που βρίσκονταν τη στιγμή που πάρθηκε το τελευταίο στιγμιότυπο του δίσκου σας.

Το Redo Backup and Recovery είναι ένα live CD, οπότε δεν έχει σημασία αν θα το χρησιμοποιείτε για Windows ή Linux. Τώρα επειδή ίσως κάποιοι αναρωτηθούν αν μπορούμε να περάσουμε το ISO σε κάποιο USB Stick έτσι ώστε να μην χρειάζεστε να έχουμε πάντα μαζί μας το CD-DVD  η απάντηση είναι ναί.


Πώς να τρέξετε το πρόγραμμα από USB

Κατεβάστε το Universal USB Installer   τρέξτε το και επιλέξτε : Try Unlisted Linux ISO (είναι η τελευταία επιλογή)


Επιλέξτε τη διαδρομή που βρίσκεται το iso που κατεβάσατε και στο step 3 βρείτε το στικάκι σας και επιλέξτε format έτσι όπως το βλέπετε στην φωτογραφία:


Πατήστε Create  και σε λίγα δευτερόλεπτα το USB  θα είναι έτοιμο

Πριν το χρησιμοποιήσετε σιγουρευτείτε ότι από το Bios του υπολογιστή σας έχετε ενεργοποιήσει τη σχετική επιλογή.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


 Redo Backup and Recovery
Redo Backup and Recovery : Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς
4/ 5 stars - "Redo Backup and Recovery : Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς" Το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς συστήματος που συναγωνίζεται στα ίσια τα καλύτερα εμπορικ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>