25 Σεπτεμβρίου 2016

DAEMON Tools: Δημιουργήσετε εικονικά οπτικά μέσαΠρόκειται για ένα πολύ γνωστό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε εικονικά Drives. Με τα DAEMON Tools ως εικονικά drives μπορείτε να έχετε πολλά πλεονεκτήματα: Μπορείτε να δοκιμάσετε στην εικόνα που θα γράψετε τα αρχεία πριν από το γράψιμο τους σε CDs. Μπορείτε να αντιγράψετε το αρχικό σας λογισμικό ως αρχείο εικόνας και να το εκτελέσετε από αυτήν. Αυτό βελτιώνει τη χρήση της ταχύτητας. Μπορείτε να διατηρείτε σημαντικά CDs ως αρχεία εικόνας στον υπολογιστή σας. Ακόμη γλιτώνετε από όλο αυτόν τον όγκο με τα cds ή Dvds που σας είναι απαραίτητα. Επίσης τα Daemon Tools είναι σε θέση να μιμηθούν τις διάφορες προστασίες, και με αυτό τον τρόπο να κρατήσετε αντίγραφα σημαντικών προγραμμάτων ή παιχνιδιών που σίγουρα θα φθαρούν κάποια στιγμή από το χρόνο. 

DAEMON Tools Lite 10.5.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

DAEMON Tools: Δημιουργήσετε εικονικά οπτικά μέσα
4/ 5 stars - "DAEMON Tools: Δημιουργήσετε εικονικά οπτικά μέσα" Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε εικονικά Drives. Με τα DAEMON Tools ως εικονικά drives ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>