Ελέγξτε τα αρχεία σας αν περιέχουν για ιούς με το VirusTotal ScannerΤο VirusTotal.com είναι μια δωρεάν online υπηρεσία ανίχνευσης που ελέγχει ύποπτα αρχεία χρησιμοποιώντας 40 + Anti-virus εφαρμογές. Διευκολύνει τη γρήγορη ανίχνευση των ιών, worms, trojans, όλων των ειδών malware και παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα πρόληψη τυχόν False Positive περιπτώσεις. Είχαμε μιλήσει γι΄αυτό παλιότερα σ΄αυτή την ανάρτηση: (Ελέγξτε την ιστοσελίδα σας για Malware και κακόβουλο κώδικα), το καινούργιο στοιχείο όμως τώρα είναι ότι μπορούμε να ελέγξουμε οποιοδήποτε αρχείο πλέον από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας χωρίς να το ανεβάσουμε.

Μπορούμε να επιλέξουμε να το εγκαταστήσουμε ή ακόμη και να το τρέξουμε από τον φάκελο portable και να επιλέξουμε το αρχείο που θέλουμε να σκανάρουμε πατώντας το μπουτόν Virus Total Scan.

Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να ελέγξετε οποιοδήποτε αρχείο με την μέθοδο drag and drop μετακινώντας δηλαδή με το ποντίκι σας οποιοδήποτε αρχείο μέσα στο μενού του προγράμματος.Λειτουργεί σε ευρύ φάσμα πλατφορμών, ξεκινώντας από τα Windows XP στα Windows 8 .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Ελέγξτε τα αρχεία σας αν περιέχουν για ιούς με το VirusTotal Scanner
4/ 5 stars - "Ελέγξτε τα αρχεία σας αν περιέχουν για ιούς με το VirusTotal Scanner" Το VirusTotal.com είναι μια δωρεάν online υπηρεσία ανίχνευσης που ελέγχει ύποπτα αρχεία χρησιμοποιώντας 40 + Anti-virus εφαρμογές. Διε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>