22 Σεπτεμβρίου 2015

Kaspersky XoristDecryptor : Βρείτε και διαγράψτε το Trojan Ransom.Win32.Xorist
To Kaspersky Xorist Decryptor είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας βοηθήσει στην καταπολέμηση ενός πολύ επικίνδυνου κακόβουλου λογισμικού της σειράς Trojan-Ransom.Win32.Xorist. Malware, το οποίο έχει σχεδιαστεί για μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση των δεδομένων σε έναν υπολογιστή. Το Trojan αυτό με λίγα λόγια παίρνει τον έλεγχο του υπολογιστή που προσβάλει, κρατάει δηλαδή σε ομηρία τον υπολογιστή του χρήστη και του ζητάει χρήματα που υποτίθεται ότι αν τα λάβει θα στείλει σε αντάλλαγμα ένα πρόγραμμα με το οποίο ο χρήστης θα ξεκλειδώσει τον υπολογιστή του ώστε να αποκατασταθεί η κανονική του λειτουργία. Σε αυτό θα μας βοηθήσει το Kaspersky XoristDecryptor φτιαγμένο για αυτό ακριβώς τον σκοπό για την αντιμετώπιση του κακόβουλου λογισμικού Trojan-Ransom.Win32.Xorist.Το πρόγραμμα παρέχεται σε γραφικό περιβάλλον. Κατεβάστε το XoristDecryptor.zip download σε ένα μολυσμένο υπολογιστή, αποσυμπιέστε το αρχείο με ένα πρόγραμμα αποσυμπίεσης το WinZip για παράδειγμα ή οποιοδήποτε άλλο και τρέξτε το αρχείο XoristDecryptor.exe. Κάντε κλικ στο κουμπί έναρξη σάρωσης για να εκτελέσετε το βοηθητικό πρόγραμμα. Το βοηθητικό πρόγραμμα θα σας ζητήσει να εισάγετε την διαδρομή τουλάχιστον για ένα κρυπτογραφημένο αρχείο ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της αποκρυπτογράφησης.

Kaspersky XoristDecryptor : 2.3.45.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Kaspersky XoristDecryptor : Βρείτε και διαγράψτε το Trojan Ransom.Win32.Xorist
4/ 5 stars - "Kaspersky XoristDecryptor : Βρείτε και διαγράψτε το Trojan Ransom.Win32.Xorist " To Kaspersky Xorist Decryptor είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας βοηθήσει στην καταπολέμηση ενός πολύ επικίνδυνου κακόβουλου λογισμικο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>