11 Φεβρουαρίου 2016

OSForensics : Aνακτήστε δεδομένα από εφαρμογές, έγγραφα και δικτυακές αναζητήσεις
To OSForensics ένα πρόγραμμα με μεγάλες ΄΄κατασκοπευτικές΄΄ δυνατότητες, μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από εφαρμογές, έγγραφα, δικτυακές αναζητήσεις, διαγραμμένα αρχεία από το σκληρό δίσκο. Το OSForensics γενικά μπορεί να αποκαλύψει τις ενέργειες ενός χρήστη Η/Υ που περιλαμβάνουν (χωρίς να περιορίζεται μόνο σε αυτά) όπως το άνοιγμα εγγράφων, το ιστορικό περιήγησης στο internet, τις συνδεδεμένες συσκευές USB, αναζητήσεις στο δίκτυο κ.λπ.Ακόμη μπορείτε να κάνετε ανάκτηση κωδικών πρόσβασης από πρoγράμματα περιήγησης όπως ο IE, ο Firefox και ο Chrome. Αυτό μπορεί να γίνει είτε απευθείας στον υπολογιστή που θέλετε να ελέγξετε ή χρησιμοποιώντας μία εικόνα του σκληρού του δίσκου.Τα δεδομένα που ανακτώνται περιλαμβάνουν, το URL της ιστοσελίδας (συνήθως HTTPS), το όνομα χρήστη, ο κωδικός πρόσβασης του site, ο browser που χρησιμοποιήθηκε για πρόσβαση και το όνομα χρήστη .

OSForensics 3.3.1001

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

OSForensics : Aνακτήστε δεδομένα από εφαρμογές, έγγραφα και δικτυακές αναζητήσεις
4/ 5 stars - "OSForensics : Aνακτήστε δεδομένα από εφαρμογές, έγγραφα και δικτυακές αναζητήσεις" To OSForensics ένα πρόγραμμα με μεγάλες ΄΄κατασκοπευτικές΄΄ δυνατότητες, μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από εφαρμογές, έγγραφα, δικτυακέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>