12 Οκτωβρίου 2012

Η πιο μικρή έξυπνη κεραία στον κόσμο
H μικρότερη έξυπνη κεραία στον κόσμο που θα φέρει επανάσταση στις επικοινωνίες είναι πλέον γεγονός. Μετά από επτά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και χρηματοδοτείται από την Scottish Enterprise, η Sofant έχει σχεδιάσει την υψηλής απόδοσης, σε μικρογραφία έξυπνη κεραία που θα επιτρέψει επόμενη γενιά έξυπνων τηλεφώνων και tablets για να λειτουργήσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και την κάλυψη των αναγκών του Long Term Evolution (LTE) και 4G. Η Sofant έχει ενσωματώσει τρεις βασικές τεχνολογίες για να δημιουργήσει τον κόσμο μικρότερο έξυπνη κεραία.
Στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου παρουσιάστηκε η επαναστατική τεχνολογία της μινιατούρας κεραίας που αναμένεται να βελτιώσει τις επιδόσεις των έξυπνων τηλεφώνων και tablet PCs. Μετά από επτά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου η Sofant στοχεύει το να χορηγήσει την άδεια  εκμετάλλευσης της πατέντας της σε παγκόσμια κλίμακα γεγονός που έχει προκαλέσει  μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς κορυφαίους κατασκευαστές.
Μέχρι σήμερα, το μέγεθος και οι διάφορες κατά καιρούς τεχνικές των κεραιών δεν μπόρεσαν να δώσουν λύσεις σε πρακτικά προβλήματα που προέκυπταν όπως η διακοπή κλήσεων, το χάσιμο του σήματος, αδύναμες συνδέσεις, αργό internet που είχαν σαν αποτέλεσμα την γρηγορότερη εξάντληση της μπαταρίας.

Η πιο μικρή έξυπνη κεραία στον κόσμο
4/ 5 stars - "Η πιο μικρή έξυπνη κεραία στον κόσμο" H μικρότερη έξυπνη κεραία στον κόσμο που θα φέρει επανάσταση στις επικοινωνίες είναι πλέον γεγονός. Μετά από επτά χρόνια έρευνας κα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>