Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει τη λειτουργία του προσφέροντας δωρεάν περιεχόμενο. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

AVG AntiVirus Free 2013To AVG AntiVirus 2013 αποτελεί την καινούργια έκδοση antivirus από την AVG. Όπως πολύ σωστά παρατηρήσετε η εμφάνιση του μενού του νέου antivirus είναι παρόμοια με την νέα εμφάνιση των windows 8 γεγονός που υποδηλώνει την απόλυτη υποστήριξη του antivirus προς το νέο λειτουργικό της microsoft.Χρησιμοποιεί ακόμα, λίγο περισσότερη μνήμη RAM και είχε πολύ καλή ανταπόκριση στην απόδοση της λειτουργίας του υπολογιστή μας χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις.

To AVG AntiVirus Free 2013 θα εγκαταστήσει από προεπιλογή, τη γραμμή εργαλείων περιήγησης AVG (αν δεν το επιθυμείτε αποεπιλέξτε τα σχετικά πεδία). Αυτό μπορεί να βοηθήσει τη δική σας ασφάλεια, αφού η λειτουργία αυτή απομονώνει τις επικίνδυνες σελίδες στις αναζητήσεις των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης, εμείς επιλέξαμε κατά την εγκατάσταση την επιλογή Custom Install χωρίς να εγκαταστήσουμε την γραμμή εργαλείων περιήγησης AVG. 

Σε γενικές γραμμές, το AVG AntiVirus Free 2013 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, παρέχοντας πολύ προστασία χωρίς κανένα κόστος.Βέβαια όπως θα δείτε στο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένη και η εμπορική εκδοχή του προγράμματος με κάποιες επιπλέον δυνατότητες από αυτές που σας παρέχει το antiviruς στην δωρεάν του έκδοση.

Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista,XP

 AVG AntiVirus Free 2013 v13.0.3345

AVG AntiVirus Free 2013
4/ 5 stars - "AVG AntiVirus Free 2013 " To AVG AntiVirus 2013 αποτελεί την καινούργια έκδοση antivirus από την AVG. Όπως πολύ σωστά παρατηρήσετε η εμφάνιση του μενού του νέου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>