Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Torrent Search : Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης Torrents- Το Torrent Search είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που ψάχνει για αρχεία torrent σε διάφορους δικτυακούς τόπους, και επιτρέπει στο χρήστη να φιλτράρει τα αποτελέσματα, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολη τη διαδικασία ανεύρεσης του torrent που θέλετε. 

- Κάντε αναζήτηση του αρχείου του θέλετε και σε λίγο το πρόγραμμα θα εμφανίσει τα αποτελέσματα με όλα τα σχετικά torrents. Επιπλέον μπορείτε να δείτε πόσους seeders και leechers διαθέτει, πατώντας επάνω στο torrent που επιλέξατε με την επιλογή download το κατεβάζετε και το τρέχετε με το αγαπημένο σας πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για να κατεβάζετε αρχεία torrents. 

- Επιπλέον σας δίνει την δυνατότητα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ιστοσελίδες διαμοιρασμού των αρχείων κατά βούληση και να ορίσετε τα κριτήρια με τα οποία θέλετε να κάνετε την αναζήτηση.

- Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο, εύχρηστο και πρακτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει ώστε να βρείτε το αρχείο που θέλετε με το συντομότερο δυνατό τρόπο χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε καταναλώνοντας άσκοπα χρόνο. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Torrent Search : Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης Torrents
4/ 5 stars - "Torrent Search : Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης Torrents" - Το Torrent Search είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που ψάχνει για αρχεία torrent σε διάφορους δικτυακούς τόπους, και επιτρέπει στο ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>