11 Μαρτίου 2015

Torrent Search : Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης Torrents
- Το Torrent Search είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που ψάχνει για αρχεία torrent σε διάφορους δικτυακούς τόπους, και επιτρέπει στο χρήστη να φιλτράρει τα αποτελέσματα, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολη τη διαδικασία ανεύρεσης του torrent που θέλετε. 

- Κάντε αναζήτηση του αρχείου του θέλετε και σε λίγο το πρόγραμμα θα εμφανίσει τα αποτελέσματα με όλα τα σχετικά torrents. Επιπλέον μπορείτε να δείτε πόσους seeders και leechers διαθέτει, πατώντας επάνω στο torrent που επιλέξατε με την επιλογή download το κατεβάζετε και το τρέχετε με το αγαπημένο σας πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για να κατεβάζετε αρχεία torrents. 

- Επιπλέον σας δίνει την δυνατότητα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ιστοσελίδες διαμοιρασμού των αρχείων κατά βούληση και να ορίσετε τα κριτήρια με τα οποία θέλετε να κάνετε την αναζήτηση.

- Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο, εύχρηστο και πρακτικό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει ώστε να βρείτε το αρχείο που θέλετε με το συντομότερο δυνατό τρόπο χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε καταναλώνοντας άσκοπα χρόνο. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Torrent Search : Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης Torrents
4/ 5 stars - "Torrent Search : Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης Torrents" - Το Torrent Search είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που ψάχνει για αρχεία torrent σε διάφορους δικτυακούς τόπους, και επιτρέπει στο ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>