Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Bluestacks : Tρέξτε εφαρμογές και παιχνίδια Android στο PC σαςTo BlueStacks App Player είναι μια απλή εφαρμογή με την οποία μπορείτε εύκολα και αβίαστα να μιμηθείτε το Android στον υπολογιστή και να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες εφαρμογές.Μετά την εκκίνηση του προγράμματος, θα σας ζητηθεί εάν έχετε ένα Android smartphone. Αν ναι, τότε μπορείτε να το συνδέσετε με το πρόγραμμα και να συγχρονίσετε όλες τις εφαρμογές και τα έγγραφά του. Σε αντίθετη περίπτωση, αν κάποιος δεν έχει το Android, το οποίο, επίσης, δεν έχει σημασία μπορείτε να κατεβάσετε ακόμα και να ξεκινήσετε εφαρμογές. Για να κατεβάσετε εφαρμογές το μόνο που χρειάζεται είναι να πληκτρολογήσετε το όνομα του παιχνιδιού η της εφαρμογής και κάντε κλικ στο κουμπί λήψης.

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι αντί για το δάχτυλό σας ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  παιχνίδια όπως το Angry Birds Space ή ακόμη και άλλα δωρεάν παιχνίδια από το Google Play που απαιτούν οθόνες αφής. Ωστόσο αν είστε από τους τυχερούς και έχετε στην κατοχή σας κάποιο υπολογιστή με Windows με υποστήριξη οθόνης αφής τότε είναι σαν να έχετε μετατρέψει τον υπολογιστή σας σε ένα μεγάλο Tablet. Στο πρόγραμμα μπορείτε να ρυθμίσετε την γλώσσα που επιθυμείτε και να προσθέσετε πολλές ακόμη ρυθμίσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε ότι τα βέλη θα χρησιμοποιηθούν, αντί της επιτάχυνσης, έτσι ώστε να παίξετε όλα τα παιχνίδια εύκολα. H εφαρμογή μετά από πολλά στάδια δοκιμών και εκδόσεων έχει ωριμάσει αρκετά,καθώς νέες εκδόσεις αντικαθιστούν τις παλαιότερες. Η χρήση του εξομοιωτή είναι πολύ απλή δεν χρειάζεται από πλευράς του χρήστη σχεδόν καμία ρύθμιση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός των εφαρμογών και των παιχνιδιών που θα βρείτε στο Google Play, μπορείτε να εγκαταστήσετε ξεχωριστά και αρχεία Adroid (apk) κλικάροντας στην σχετική επιλογή του μενού της εφαρμογής. Η απόδοση της εφαρμογής είναι εκπληκτική αγγίζοντας σχεδόν το 100% της πραγματικών δυνατοτήτων ενός Android κινητού η tablet εφόσον ο υπολογιστής διαθέτει το χαρακτηριστικό Hardware Virtualization που υπάρχει πλέον σε όλους τους σύγχρονους υπολογιστές. Ωστόσο ακόμη και να μην διαθέτει ο επεξεργαστής σας αυτο το χαρακτηριστικό, θα τρέξει και θα παίξει πολύ καλά όλες σχεδόν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια.

Κατά τα άλλα η λειτουργία του είναι πολύ απλή, επιλέγετε την εφαρμογή ή το παιχνίδι που θέλετε το κάνετε εγκατάσταση και το τρέχετε. Τώρα όσον αφορά την απόδοσή του θα έλεγα ότι μας εκπλήσσει ευχάριστα αφού οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που κατέβασα και δοκίμασα στα windows 10 έτρεξαν ικανοποιητικά με εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης. 


Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή θα τρέξει σε κάθε υπολογιστή με windows, ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι για να το απολαύσετε σαν να τρέχατε Android στο φυσικό τους περιβάλλον θα πρέπει ο υπολογιστής να διαθέτει Hardware virtualization και να έχει μνήμη τουλάχιστον 4Gb. Τι είναι όμως το Hardware virtualization και πως το ενεργοποιούμε;


Το Hardware virtualization είναι μια εξελισσόμενη τεχνολογία που κερδίζει δημοτικότητα σε πλατφόρμες διακομιστών. Η βασική ιδέα της τεχνολογίας είναι να εδραιώσει πολλούς μικρούς φυσικούς servers σε ένα μεγάλο φυσικό server, έτσι ώστε ο επεξεργαστής να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο αποτελεσματικά. Το λειτουργικό σύστημα που εκτελείται σε ένα φυσικό server μπορεί να μετατραπεί σε ένα ξεχωριστό λειτουργικό σύστημα που τρέχει μέσα στην εικονική μηχανή. Το hypervisor ελέγχει τον επεξεργαστή, τη μνήμη και άλλα συστατικά, επιτρέποντας  στην ουσία πολλά διαφορετικά λειτουργικά συστήματα να τρέχουν στο ίδιο μηχάνημα χωρίς την ανάγκη συγκεκριμένου πηγαίου κώδικα. Το λειτουργικό σύστημα που εκτελείται στην μηχανή και θα φαίνεται να έχει το δικό του επεξεργαστή, τη μνήμη του και τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά.


Διαθέτει ο επεξεργαστή μου τεχνολογία Hardware virtualization;

Στην περίπτωση που δεν γνωρίζετε αν ο υπολογιστής σας διαθέτει τεχνολογία Hardware virtualization, μπορείτε να το εξακριβώσετε με τρεις τρόπους, ο ένας είναι να χρησιμοποιήσετε μία δωρεάν εφαρμογή από την Microsoft που απευθύνεται σε υπολογιστές που τρέχουν μέχρι Windows 7 (κλικ εδώ). Ο δεύτερος τρόπος είναι να δούμε μέσω του Device Manager τον επεξεργαστή που διαθέτει ο  υπολογιστής σας  και αν ο επεξεργαστής σας είναι Intel πληκτρολογήστε το ονομασία του στη σχετική ιστοσελίδα της INTEL, (κλικ εδώ)  ώστε δείτε όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων και αν διαθέτει Hardware virtualization. 

Ο τρίτος τρόπος είναι μέσω του ενός απλού δωρεάν λογισμικού του LeoMoon CPU-V (κλικ εδώ) μέσω του οποίου μπορούμε να δούμε όχι μόνο αν ο επεξεργαστής μας διαθέτει το ανωτέρω χαρακτηριστικό αλλά και αν αυτό είναι ενεργοποιημένο. Επομένως ανάλογα με την περίπτωση, εάν δεν  διαθέτουμε Hardware virtualization θα δούμε αυτή την εικόνα :
Αν ωστόσο ο επεξεργαστής μας διαθέτει Hardware virtualization αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο θα δούμε αυτή :
Τέλος αν όλα είναι εντάξει θα δούμε αυτή την εικόνα :

Τώρα στην περίπτωση που ο επεξεργαστής μας διαθέτει Hardware virtualization και δεν είναι ενεργοποιημένο ο τρόπος ενεργοποίησης είναι απλός και γίνεται μέσω του Bioς του υπολογιστή σας, και όπου ανάλογα με το Bios που διαθέτετε θα δείτε αυτές περίπου τις εικόνες, η πρώτη αφορά σε επεξεργαστές intel και η δεύτερη σε AMD.BlueStacks App Player 4.30

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Bluestacks : Tρέξτε εφαρμογές και παιχνίδια Android στο PC σας
4/ 5 stars - "Bluestacks : Tρέξτε εφαρμογές και παιχνίδια Android στο PC σας" To BlueStacks App Player είναι μια απλή εφαρμογή με την οποία μπορείτε εύκολα και αβίαστα να μιμηθείτε το Android στον υπολογιστή και ν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>