25 Μαΐου 2017

Photivo: Κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών
To Photivo είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, πλήρες με προηγμένους αλγόριθμους για να βελτιώσετε τις εικόνες σας. Υποστηρίζει πολλές επιλογές όπως για παράδειγμα: Gradient Sharpen, Wiener, Inverse Diffusion, Unsharp Mask, και πολλά άλλα.Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης εξαιρετικά εργαλεία που καλύπτουν τη διόρθωση γεωμετρίας, την απομάκρυνση θορύβου, κ.λ.π. δεν απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες επεξεργασίας φωτογραφιών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει και κάποιος που δεν γνωρίζει και πολλά πράγματα, με λίγη προσπάθεια και επιμονή μπορεί σε μικρό χρονικό διάστημα να μάθει τουλάχιστον τις βασικές του παραμέτρους και να κάνει ΄΄ θαύματα΄΄ στις φωτογραφίες που θέλει να επεξεργαστεί.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X

  
          (32 Bit)

          (64 Bit)

Photivo: Κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών
4/ 5 stars - "Photivo: Κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών" To Photivo είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, πλήρες με προηγμένους αλγόριθμους για να βελτιώσετε τις ε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>