30 Νοεμβρίου 2017

Η καλύτερη εφαρμογή για Φώτο κολάζ Online
Αν ψάξει κανείς καλά στο internet μπορεί να βρει θησαυρούς γνώσης και εφαρμογών και νομίζω ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή που θα σας παρουσιάσει ανήκει πράγματι σ΄αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για online εφαρμογή με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα φωτο κολάζ

ΒΗΜΑΤΑ


Αφού συνδεθείτε με την εφαρμογή επιλέξτε collage και καθορίστε τις διαστάσεις του κολάζ. Προαιρετικά πατήστε background και επιλέξτε κάποια εικόνα για το υπόβαθρό σας.

Πατήστε Add Image και προσθέστε τις φωτογραφίες που επιθυμείτε.


Πατήστε Template και επιλέξτε το πρότυπο κολάζ που σας αρέσει. Εναλλακτικά κάντε κλικ στο κουμπί Add Text και πληκτρολογήστε το λογότυπό σας ή οτιδήποτε πρόταση.


Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή File και σώστε τη φωτογραφία σας.Author's Website:

Η καλύτερη εφαρμογή για Φώτο κολάζ Online
4/ 5 stars - "Η καλύτερη εφαρμογή για Φώτο κολάζ Online" Αν ψάξει κανείς καλά στο internet μπορεί να βρει θησαυρούς γνώσης και εφαρμογών και νομίζω ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή που θα σ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>