02 Μαρτίου 2015

Glitter Frame GIF Maker : Προσθέστε κινούμενα πλαίσια σε φωτογραφίες

Το Glitter Frame GIF Maker είναι μια πολύ απλή, διασκεδαστική εφαρμογή που σας θα επιτρέπει να δημιουργήσουμε Gif Animations πλαίσια (Frames) σε φωτογραφίες. Η χρήση του προγράμματος είναι πολύ απλή και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε από το πρόγραμμα το πλαίσιο και από την επιλογή Load Photo να προσθέσουμε τη φωτογραφία μας και τέλος να το σώσουμε ως Gif Animation. Το αποτέλεσμα θα είναι  κάπως έτσι:Αν θέλετε περισσότερα frames πατήστε στη επιλογή Get More Frames και κατεβάστε τα frames που σας αρέσουν, και πατώντας από το το μενού του προγράμματος import επιλέξτε τα. 

 Glitter Frame GIF Maker : 1.6.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Glitter Frame GIF Maker : Προσθέστε κινούμενα πλαίσια σε φωτογραφίες
4/ 5 stars - " Glitter Frame GIF Maker : Προσθέστε κινούμενα πλαίσια σε φωτογραφίες" Το Glitter Frame GIF Maker είναι μια πολύ απλή, διασκεδαστική εφαρμογή που σας θα επιτρέπει να δημιουργήσουμε Gif Animations πλαίσια (...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>