03 Δεκεμβρίου 2012

Εικονίδια κοινωνικής δικτύωσης κάτω από κάθε ανάρτηση στο Blogger
Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν μεγάλη αποδοχή από το κοινό και εξελίσσονται συνεχώς, έτσι λοιπόν δεν νοείται σήμερα ιστοσελίδα -blog που να μην δίνει την δυνατότητα στους χρήστες που την επισκέπτονται να ανταλλάσσουν και να συστήνουν συνδέσμους μέσω αυτών. Σήμερα θα δούμε πώς μπορούμε να βάλουμε στο blog μας μία σειρά εικονιδίων που επιτελούν αυτόν ακριβώς τον σκοπό που περιγράψαμε πιο πάνω:

Αν σας αρέσουν και θέλετε να βάλετε στο blog σας ακολουθήστε τα βήματα:

Βήμα 1: Κάνουμε login στον πίνακα ελέγχου του blog μας, επιλέγουμε ποιό ιστολόγιο θέλουμε να επεξεργαστούμε και πατάμε στην επιλογή πρότυπο

Βήμα 2: Επιλέγουμε επεξεργασία HTML και τσεκάρουμε το εικονίδιο επέκταση προτύπων γραφικών στοιχείων:


Βήμα 3: Κάνουμε αναζήτηση για να βρούμε το : <data:post.body/>

Σε περίπτωση που βρείτε πολύ περισσότερα από ένα και δεν ξέρετε που ακριβώς πρέπει να βάλετε τον κώδικα,κάντε αναζήτηση και ψάξτε για το :

<div class='post-footer-line post-footer-line-1'/> 

και αφού το βρείτε βάλτε τον κώδικα που ακολουθεί ακριβώς από κάτω Σε περίπτωση που χρησιμοποιείται κάποιο πολύ παραμετροποιημένο πρότυπο ψάξτε να βρείτε το:

 <div class='post-body entry-content'> 
και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία , κάντε μία επισκόπηση και αν όλα πάνε καλά τότε σώστε το Μπορείτε να δείτε τα εικονίδια πώς ακριβώς θα φαίνονται ακριβώς στο τέλος του άρθρου.

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πριν από οποιοδήποτε αλλαγή  και για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις πρέπει να έχουμε κάνει backup στο υπάρχων πρότυπό μας

Δείτε το Live!Kindly Bookmark and Share it:

Εικονίδια κοινωνικής δικτύωσης κάτω από κάθε ανάρτηση στο Blogger
4/ 5 stars - " Εικονίδια κοινωνικής δικτύωσης κάτω από κάθε ανάρτηση στο Blogger" Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν μεγάλη αποδοχή από το κοινό και εξελίσσονται συνεχώς, έτσι λοιπόν δεν νοείται σήμερα ιστοσελίδα -blog που ν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>