Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Arch Linux 2012.10.06Το Arch Linux είναι μια ανεξάρτητα ανεπτυγμένη i686/x86_64 διανομή, βασισμένη σε μια μορφή rolling-release πακέτων και απευθυνόμενη στους ικανούς χρήστες GNU/Linux.

Εχει ένα ελαφρύ περιβάλλον μετά την εγκατάσταση, (χωρίς γραφικό περιβάλλον), ήδη συνεταγμένο και βελτιστοποιημένο για i686/x86_64 αρχιτεκτονικές. Το Arch Linux είναι γρήγορο, ελαφρύ, ευέλικτο και απλό.

Η φιλοσοφία και η εφαρμογή του σχεδιασμού του, το κάνουν εύκολο στο να επεκταθεί και να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε τύπο μηχανήματος και αν χτίζετε-από ένα μινιμαλιστικό μηχάνημα κονσόλας, στα πιο επιβλητικά και πλούσια desktop περιβάλλοντα, διαθέσιμα. Αντί να υπάρχουν άχρηστα πακετα και πακετα που δεν θελουμε, το Arch προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει ένα σύστημα χωρίς κάποια προκαθαρισμενα προγράμματα. Είναι ο χρήστης που αποφασίζει τι θα είναι το Arch Linux.

Το Arch υποστηρίζεται από ένα εύκολο στη χρήση σύστημα δυαδικών πακέτων- pacman - που σας επιτρέπει την αναβάθμιση ολόκληρου του συστήματός σας με μία εντολή. Ο Pacman είναι γραμμένος σε C και είναι ελαφρύς και γρήγορος.

Το Arch επίσης χρησιμοποιεί ένα σύστημα παρόμοιο με τα ports για χτίσημο πακέτων (Arch Build System) για να κάνει εύκολη την κατασκευή πακέτων, η οποία μπορεί επίσης να συγχρονιστεί με μία εντολή. Μπορείτε ακόμη να χτίσετε ξανά ολόκληρο το σύστημά σας με μία εντολή.

Όλα γίνονται πολύ απλά και ξεκάθαρα. Το rolling release μοντέλο επιτρέπει το στήσιμο της διανομής μία φορά και από εκεί και πέρα τις συνεχείς και αδιάκοπες αναβαθμίσεις, χωρίς ποτέ να επανεγκαταστήσετε ή να εκτελέσετε κάποιο πολύπλοκο σύστημα αναβάθμισης από τη μια έκδοση στην επόμενη.


Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Linux

Download dual.iso.torrent
Arch Linux 2012.10.06
4/ 5 stars - "Arch Linux 2012.10.06" Το Arch Linux είναι μια ανεξάρτητα ανεπτυγμένη i686/x86_64 διανομή, βασισμένη σε μια μορφή rolling-release πακέτων και απευθυνόμενη στ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>